Kundeoplevelser

Har du et stort projekt forude, eller er du bare på udkig efter lidt inspiration til din virksomhed? Så er du kommet til det rette sted! Tag et kig på nogle af vores kundecases, og kontakt os, hvis du er interesseret i at arbejde med os.

Vi hjælper dig med alting lige fra designbeslutninger til overkommelige priser og fleksibel levering. 

KASSOE HOUSING hjælper virksomheder med at huse deres medarbejdere

Kassoe Housing

"For nyligt havde vi en ordre, der skulle være klar på kun tre dage. Men JYSK var hurtige og klar til at levere," siger Christian Høgstrup. 

Læs mere

CONDO tilbyder møblerede lejligheder i flere lokationer i Finland og Sverige

Condo

"JYSKs medarbejdere forstår vores situation, og de er altid klar til at hjælpe os. Vi kan regne med at få produkterne hurtigt," siger Jaakko Räsänen. 

Læs mere

HELSINKI nyd Senate Square med JYSK

Helsinki

Vores firmas lejemøbler havde tidligere indeholdt JYSK produkter, så det var naturligvis for os at kigge til JYSK," siger Esa Kandelberg. 

Læs mere

HAUGESUND tilbyder lejeboliger til alle

Haugesund

Camille Grinde, som er ejendoms manager ved Haugesund, havde dette at sige om samarbejdet med JYSK: "God service, nemt og fleksibelt, med nye produkter og god levering."

Læs mere

ANKER tilbyder stilfulde og prisvenlige studieboliger

Anker

"Vi har været så glade og tilfredse under hele processen," siger Karoline Lundkvam. "Lige fra det første møde med butikspersonalet og B2B repræsentanterne, til den vejledning vi fik, da det kom til at vælge møbler og styling elementer." 

Læs mere