Condo - Vivid views and cozy comfort

Hvordan JYSK B2B hjalp Condo med at møblere deres lejligheder

Condo og JYSK B2B har længe været samarbejdspartnere. Derfor valgte Condo CEO Jaakko Räsänen at række ud til vores kompetente hold med klare instrukster: 

"Møblerne skal være nemme og hurtige at samle. Møblerne skal også kunne modstå mange flytninger og de skal være kompatible med hinanden. Produkternes kvalitet og holdbarhed er nogle af faktorerne, der gjorde, at vi startede samarbejdet med JYSK."

Målet var at lave fyldt møblerede lejligheder, som brugerne nemt kunne gøre til deres eget under deres ophold. Dette krævede, at møblerne var stilrene og holdbare.

Condo Group Oy tilbyder møblerede lejligheder på en række lokationer i både Finland og Sverige. Et projekt som dette er et stort foretagende. For at møblere så mange lejligheder, der er så mange kilometer væk fra hinanden, skulle der laves en plan for at sikre en sammenhængende fornemmelse. 
 

Service med et smil

Kommunikation er den vigtigste faktor i et projekt af denne størrelse. Vi skulle både blive enige med Condo Group Oy om, hvordan møbleringen skulle se ud; vi skulle også sikre os, at logistikken lykkedes. Med hjælp fra JYSK B2B manager Iivari Hovi blev dette muligt.

"Vi arbejdede tæt med Condos team. Vi har sammensat et passende udvalg af produkter, der er nemt tilgængelige i vores online butik eller i vores fysiske butikker."

Resultatet er en tilfreds CEO.

"JYSKs medarbejdere forstår vores situation, og de er altid klar til at hjælpe os. Vi kan regne med at få produkterne hurtigt," siger Jaakko Räsänen. 
 

Møbler til alle slags mennesker 

Condo Group Oy er et godt eksempel på JYSKs evne til at håndtere store møbleringsprojekter. Hvis du har nogle spørgsmål til denne case, eller leder du efter hjælp og inspiration til dit eget projekt, ser vi frem til at høre fra dig. 

Hvis du stadig er nysgerrig på, hvad vi kan udrette, så tag endelig et kig på nogle af vores andre cases.  


Carsten Johansen - B2B Manager

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dit møde med JYSK B2B så gnidningsfri og god som muligt. Hvis du har nogle spørgsmål, bekymringer eller bare vil have en snak, skal du derfor bare tage fat i os - vi er her for at hjælpe!

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os igennem kanalerne nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tlf: +45 89 39 75 09

E-mail: b2b-dk@JYSK.com

Kontakt os