KASSOE HOUSING helps companies house their employees

En arbejdsbolig med hjemlig komfort

Kassoe Housing er et dansk firma, der specialiserer sig i at hjælpe virksomheder med at tilbyde passende overnatningssteder til deres medarbejdere. Uanset om løsningen skal være kort- eller langsigtet, er Kassoe Housing klar med fuldt møblerede lejligheder til op til 200 mennesker af gangen, i nærheden af byggepladser og andre lokationer.

Dette er et stort projekt, hvorfor JYSK B2B er meget begejstret for at være med. Kassoe Housing kontaktede os for at få møbler og dekorationer til deres overnatningssted, og vi var mere end klar til at give dem hvad end, de havde brug for med fleksibel levering, kompetente medarbejdere og gode priser. 

At lave et hus til et hjem

At bo i arbejdsrelaterede boliger kan være en trist situation. Derfor har Kassoe Housing altid gjort deres for at tilføje et hjemligt strøg til deres boliger, således at deres kunder føler, at de kan tilbyde deres medarbejdere et hjem fremfor et hus. Mens møbler som sofaer og senge selvfølgelig er nødvendige, er det de dekorative produkter som tæpper og planter, der kan gøre en tom skal til et hjem.

CO-CEO og COO for Kassoe Housing, Christian Høgstrup, er mere end tilfreds med samarbejdet mellem JYSK B2B og Kassoe Housing.

"JYSK har et stort sortiment af produkter og hurtig levering, hvilket gør det nemt for dem at leve op til vores behov," siger Christian Høgstrup. 

 

Arbejde under pres

Med et stort kundekartotek er Kassoe Housing et travlt firma. Det betyder, at projekter til tider skal løses indenfor få dage. Heldigvis har JYSK et bredt sortiment af produkter og en stor lagerbeholdning, hvilket klæder os godt på til at løse selv de mest tidspressede udfordringer.

"For nyligt havde vi en ordre, der skulle være klar på kun tre dage. Men JYSK var hurtige og klar til at levere," siger Christian Høgstrup. 
 


Carsten Johansen - B2B Manager

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dit møde med JYSK B2B så gnidningsfri og god som muligt. Hvis du har nogle spørgsmål, bekymringer eller bare vil have en snak, skal du derfor bare tage fat i os - vi er her for at hjælpe!

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os igennem kanalerne nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tlf: +45 89 39 75 09

E-mail: b2b-dk@JYSK.com

Kontakt os