MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50% PÅ INDENDØRSMØBLER

Bænk i pink velour placeret op ad væg

Velour og fløjl gør sit indtog i boligindretningen

Velour og fløjl er to store tendenser inden for boligindretning denne vinter. De to bløde materialer ses både på møbler og tekstiler. Begge materialer er særdeles bløde og har en spændende overfladestruktur, som tilfører et levende udtryk til møbler og boligtekstiler, og som giver produkterne et luksuriøst look.

Det elegante stof fås i mange farver og pryder både større møbler såsom sofaer og lænestole, og mindre møbler som fx den 70’er inspirerede DARUP puff i mintfarvet velour. 

Plaid og puf på gulvtæppe


Taburetten WAVE der fås i både brændt orange og mørkeblå har et sæde i fløj, som føles blødt og behageligt for både hånd og bag.

Taburet i fløjl med kunstig plante i blomsterpotte


Se her flere moderne og smarte småmøbler fra JYSK

Tilfør et glamourøst strejf til hjemmet med puffen PADBORG. Den har et eksklusivt design med elegante guld-detaljer og et olivengrønt sæde.

Stue med gulvtæppe, vase og puf


Trænger din sofa til en hurtig opdatering? Så tilføj et par pyntepuder i fløjl eller velour, og skab et helt nyt udtryk. Måske kunne vores runde pyntepude KUGLEASK være noget? Den fås i 4 forskellige farver: Gammelrosa, mørkeblå, olivengrøn og mørk koral. Eller vores mørkegrønne pude SELJE med mønster af blade i velour-look.

Daybed med forskellige pyntepuder


Se Indkøberens favoritter inden for boligtekstil her

Tilføj dybde og spændende overflader til din indretning

Vores bænk RJUKAN fås i både mørkegrøn, rosa og mørkeblå og er den perfekte tilføjelse til din entré eller dit soveværelse. Placér den smukke bænk lige der, hvor du tænker at den pynter mest i dit hjem. Velourstoffet giver bænken en dragende dybde, som får dit hjem til at skille sig ud.

Bænk med pyntepude i entre


Hvad synes du om fløjl og velour? Minder det dig for meget om 70’erne eller er det top-moderne? Del gerne din mening med os i kommentarfeltet.

 

Udforsk mere

Inviter forårsvarmen indenfor i dit hjem

Praktisk indretning med kunstige planter

Den personlige billedvæg: Tips og idéer

Værtindegaver til påskefrokosten

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.