Bænk i velour

Velour og fløjl gør sit indtog i boligindretningen

Velour og fløjl er to store tendenser inden for boligindretning, både på møbler og tekstiler. Begge materialer er særdeles bløde og har en spændende overfladestruktur, som tilfører et levende udtryk til møbler og boligtekstiler, og som giver produkterne et luksuriøst look.

Det elegante stof fås i mange farver og pryder både større møbler såsom sofaer og lænestole, og mindre møbler som fx den 70’er inspirerede PADBORG puff i karryfarvet velour. Den har et eksklusivt design med elegante guld-ben.

Trænger din sofa til en hurtig opdatering? Så tilføj et par pyntepuder i fløjl eller velour, og skab et helt nyt udtryk. Måske kunne vores runde pyntepude KUGLEASK være noget? Den fås i tre forskellige farver: koral, blå og beige. Eller vores grønne pyntepudebetræk ERTEVIKKE.

Se Indkøberens favoritter inden for boligtekstil her

Tilføj dybde og spændende overflader til din indretning

Vores bænk RJUKAN fås i både mørkegrøn, mørkeblå og grå og er den perfekte tilføjelse til din entré eller dit soveværelse. Placér den smukke bænk lige der, hvor du tænker at den pynter mest i dit hjem. Velourstoffet giver bænken en dragende dybde, som får dit hjem til at skille sig ud.

Udforsk mere

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave