SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%KØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

 Oval puf med opbevaring, puf i fløjl og opbevaringspuf

Vælg den rigtige puf

Hvad enten du kalder den en puf, en fodskammel eller en taburet så er denne form for små møbler både dekorative, praktiske og komfortable.

En puf er en lille polstret stol uden ryg, og den kan virke lidt som en luksus, men den er i virkeligheden meget anvendelig. Du kan lægge dine fødder op på den efter en lang dag, eller brug den til ekstra siddepladser i stuen. Eller du kan løfte låget af og brug opbevaringspladsen, hvis der mulighed for det. Hvilken type puf, du skal vælge, afhænger af, hvor du skal bruge den, hvad du skal bruge den til, og hvilken stil du kan lide. Få hjælp til at træffe den rigtige beslutning med dette blogindlæg.

Hvor skal du bruge puffen?

Hvis du har en stor stue, kan du også vælge en stor puf. Det hjælper dig med at fylde rummet ud, men til en lav pris.

Stor, oval puf i en stue med sofa og spisestol


Hvis du har mindre plads til rådighed, kan en stor puf stadig være en mulighed – den kan fungere som både fodstøtte og sofabord, hvis du lægger en bakke på den. I et lille hjem er sådanne multifunktionelle møbler nemlig smarte. Hvis du har begrænset med plads, kan du også vælge en puf med opbevaringsplads. Det er praktisk, når puffen kan tjene flere formål. 

Puf med opbevaring foran et sminkebord
Sminkebord SAKSILD m/spejl bambus
750,-/stk.
1099,- /stk.
Spar 32%
Så længe lager haves


Hvis du skal bruge puffen i soveværelset, skal du vælge en, som du kan lægge dit tøj på eller som er behagelig at sidde på, når du klæder om. Hvis du placerer puffen tæt på sengen, kan den rigtige puf også erstatte et natbord.

Hvordan vil du bruge puffen?


Hvis du for primært skal bruge puffen som fodstøtte, behøver du kun tænke på designet: Hvilken stil og farve matcher din eksisterende indretning. Hvis du også vil bruge puffen som siddeplads, skal du sørge for at den er stabil og stærk nok til at bære vægten af en voksen person. Overvej også, hvor behagelig den at sidde på igennem længere tid.

Få vores bedste tip til valg af spisestuestole

Hvis du har brug for en puf med opbevaringsplads, skal du sørge for, at den faktisk er stor nok til det formål, du har i tankerne. Hvis du vil have den til at fungere som et lille sidebord, skal du også tænke på konstruktionen - en blød, strikket puf er ikke i stand til at bære dine kaffekopper stabilt, selvom de står på en bakke.

Hvordan er din stil? 


Puffer fås i flere former, farver og materialer. Nogle mener, at en puf bare skal passe sammen med resten af møblementet, men hvorfor ikke bruge den til at skabe lidt ekstra liv?

Hvis du har tunge møbler, kan du overveje en puf med lettere udtryk - måske en på ben.

Stue med lænestol og en matchende grå skammel
Puf GEDVED 61x46 grå
550,-/stk.
1099,- /stk.
Spar 50%
Så længe lager haves
Kun i butik


Mht. materialer, er der forskellige fordele ved forskellige typer. Læder er praktisk, men kan føles lidt koldt. Stof er varmere og har en række forskellige udtryk. Fx skaber velour et luksuriøst look, og uldlignende stoffer skaber et mere klassisk look. En strikket puf er et sjovt lille møbel i en stue, der mangler lidt ”gnist”.


Alt hvad du mangler nu, er at finde den rigtige puf til netop dit hjem. Hvilken ville du vælge? Fortæl om det i kommentarfeltet!

Udforsk mere

Få inspiration til at vælge nyt sofabord

Hvordan vedligeholder du dine gardiner?

Sådan indretter du et fælles hjem med din kæreste

Giv din indretning et twist med nye sofapuder