Service, mælkekande, krus, bestiksæt, stofserviet og stofdug på spisebord

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Med vores nye Nordic Mood-kollektion introducerer vi spændende nyheder indenfor service og tilbehør til bordet, der tilfører hygge, varme og nostalgisk komfort til dit spisebord. Kollektionen omfavner det rå og håndlavede udtryk med dynamiske former og naturlige materialer. 

De hjertevarme produkter i kollektionen vil være med til at fylde din borddækning med nærvær gennem kombinationen af de rå materialer og varme farver. Sammen er de det perfekte valg til borddækningen ved enhver lejlighed, lige fra hverdagsmåltider til festlige sammenkomster. 

OLLE-kruset og OLLE-mælkekanden er begge inspireret af naturens farver og teksturer. Det keramiske krus og den matchende mælkekande har smukke overflader, der brydes af en rustik bund. De er oplagte til at nyde morgenkaffen i selskab med dem, du holder af, og samtidig pryder de også morgenbordet.

KASTANIE-dugen og KASTANIE-stofservietten er lavet af en bomulds- og hørblanding. Deres naturlige farver og rå udtryk tilfører et rustikt udtryk til spisebordet, og derved vil KASTANIE-kollektionen skabe en hyggelig og varm stemning samt en borddækning, der passer til enhver lejlighed. 

Alle produkter i den nye Nordic Mood-kollektion kan købes i alle JYSK-butikker samt i vores onlineshop på JYSK.dk fra den 23. januar, 2024. Hvis du gerne vil have mere inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem, kan du tage et kig på vores blogindlæg om indkøbernes favoritter indenfor forskellige produktområder

Udforsk mere

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave