Lys beige puf med blød strukturet overflade og hjørnebord eller piedestal af træ

Store forandringer med skulpturelle småmøbler

Den nye Nordic Mood-kollektion fra JYSK indeholder en masse spændende nyheder, der kan kategoriseres som småmøbler. Det fantastiske ved disse møbler er, at de kan hjælpe dig med at friske dit hjem op, uden du behøver at udskifte store dele af din indretning. Som æstetiske og funktionelle tilføjelser til din indretning bringer de et friskt pust ind i hjemmet. Går du med lysten til at skabe forandringer i hjemmet, uden nødvendigvis at skulle tage alt for store skridt, er de små møbler samt boligtilbehøret i den nye kollektion netop, hvad du leder efter. 

Hjørneborde er ideelle, når man gerne vil lave hurtige og nemme ændringer i hjemmet, hvad enten det gælder stuen eller soveværelset. Hjørneborde er nemme at skifte ud, og samtidig kan de have stor betydning for indretningen i dit hjem som helhed.

STAE hjørnebordet er en moderne og minimalistisk udgave af det klassiske møbel. SOLLERUP piedestalen, som er fremstillet af fyrretræ, hylder naturens råmaterialer. Piedestalen kan naturligvis også benyttes som hjørnebord. Både STAE og SOLLERUP er fantastiske eksempler på, hvordan du kan lave store ændringer i indretningen i dit hjem med få tiltag. Med deres minimalistiske udtryk og rene linjer, er de hver især en ikonisk udgave af småmøbler til det moderne hjem, og derfor passer de også ind i indretningen, uanset hvordan dit hjem er indrettet.

Ligesom SOLLERUP piedestalen er KVISSEL vægreolen en minimalistisk udgave af en stor væghængt reol, der sætter naturmaterialer i rampelyset. Vægreolen er lavet af bambus og er perfekt til både køkken- og stuevæggen. Med sine rene linjer kan du lade KVISSEL fremstå smukt i sin egen enkelthed, eller du kan bruge den til at fremvise dine mest værdsatte dekorationer og genstande. 

Det iøjnefaldende LYDUM hjørnebord er smukt og bemærkelsesværdigt på grund af dets rene linjer og afrundede former. Hjørnebordets rolige beige farve og granulerede look går hånd i hånd med den hvide MARKUS bordlampe. Sammen med den tidløse lampe – eller for sig selv – vil LYDUM invitere hyggen indenfor i dit hjem.

ALKEN er en væghængt reol, der fås i en varm grå med et minimalistisk bagpanel i samme farve. Den er perfekt til at fremvise smukke dekorationer som vaser, billedrammer samt små planter i blomsterpotter.

Andre typer småmøbler, der kan gøre en stor forskel i indretningen af dit hjem, er små skabe som det olivengrønne GIVE skab med én låge. Skabet vil, med sit rene udtryk og dæmpede farve, fungere som en flot detalje i dit hjem. Du kan gemme småting af vejen i skabet, og du kan også dekorere det med en lille lampe som KENT batterilampen.

SPODSBJERG piedestalen fremstår smukt med egetræet, det er lavet af, i fuld fokus. Med sit rå, naturlige udtryk og rene linjer er det perfekt til at give din indretning et friskt pust. 

Udvalg af hjørneborde, vægreoler og dekorationer til forandringer i indretningen

Flere af produkterne i den nye Nordic Mood-kollektion fås i vores butikker allerede nu, og i løbet af august vil hele kollektionen kunne købes i alle JYSK-butikker samt på JYSK.dk.

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion