Sort gamer stol med LED lys i mange farver

Sort gamer stol med cool LED lys

LEGEND RANUM gaming-stol er enhver gamers drøm. Lys op dit gaming setup med de kraftfulde LED lys i alle regnbuens farver. Med RANUM fanger lyseffekterne øjet, men det er også en stol til den seriøse spiller, der kræver kvalitet i alt deres spiludstyr.

Den komplette gaming oplevelse

Med RANUM kan du matche LED lysene til resten af din spillestation. Gamer stolen har fuldspektrum lys, der let styres gennem fjernbetjeningen.

Sort gamer stol med LED lys fra tre vinkler


Vælg mellem en lang række mønstre, og tilpas stolen, så den passer til din opsætning. Du kan kontrollere hastigheden og lysstyrken på alle effekter og farver, og let slukke for lysene på fjernbetjeningen, når det er tid til at logge af.

Smart opbevaring og let at forbinde

RANUM gaming kontorstol har brug for strøm, men du kan nemt forbinde stolen med det medfølgende USB-A-kabel (måler 1,3 meter) til alt med en USB-udgang. Du kan tilslutte den din computer eller AC-adapter – valget er op til dig. Vi anbefaler at du bruger en powerbank (medfølger ikke), som kan placeres i den indbyggede opbevaringslomme under sædet. Lommen måler: 18 cm dyb x 10 bredde x 3 cm højde. Det er ret stort og passer til de fleste powerbanks.

Stolen har også smart opbevaring til fjernbetjeningen med en lomme på højre side af sædet.

Bløde polstrede armlæn for maksimal komfort

Statiske armlæn giver ikke ergonomisk lindring. Derfor er RANUM gamer stolen udstyret med multi-akse bevægelige armlæn, der kan justeres fremad, bagud og op og ned. Derudover har de blød polstring for den ekstra komfort.

Oplev RANUM gaming-stol

Besøg din lokale JYSK butik, og oplev RANUM med dine egne øjne.  

Udforsk mere

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret

Guide: Valg af skrivebord til hjemmekontoret

Guide: Valg af skrivebord til hjemmekontoret

3 forskellige typer hjemmekontor

3 forskellige typer hjemmekontor