Indretningsidéer til dit hjem: Dekorationsbakke, vase, lysestage og batterilampe på konsolbord

Skandinavisk indretning med roligt, elegant udtryk

JYSKs nye Nordic Mood-kollektion er til salg i vores butikker og online fra den 9. juli. Kollektionen fokuserer på produkter, der introducerer skandinaviske klassikere, der klæder ethvert hjem: Rene linjer, afrundede former og rolige farvenuancer.

KENT batterilampen er et nøgleelement i kollektionen. Det er en alsidig lampe med tre lysstyrker og en timerfunktion, der dækker forskellige behov. Med sit klassiske design og enkle udtryk passer KENT ind hvor som helst, og vi er stolte over, at batterilampen allerede har fået en fantastisk debut på TikTok, hvor den gik viralt.

Den dekorative bakke JESPER tilføjer personlighed til din boligindretning med sin unikke, kantede form. Den kan stå alene som et stilfuldt statement eller kombineres med andre elementer. ARN fyrfadsstagerne har med det transparente glas og den mønstrede overflade et elegant look og tilføjer karakter til din boligindretning. Sammen skaber JESPER bakken og ARN fyrfadsstager en smuk og levende kontrast.

Pyntegenstande til ethvert hjem

Hvorfor ikke friske din boligindretning op med en smuk tilføjelse såsom KNUD vasen? De bløde former og det rillede look giver vasen et unikt udtryk, og alt efter placeringen har KNUD et skær af grønlige eller grålige nuancer. KNUD vil tiltrække opmærksomhed i ethvert rum.

Den skulpturelle VIGNIR lysestage er et designelement i sig selv. Med sine afrundede former bringer VIGNIR det legende ind i rummet og kan skabe hygge i enhver vindueskarm.

De forsømte hjørner af dit hjem vil nyde godt af IB piedestalen, THORFINN blomsterpotten og den kunstige plante BERGUR. Piedestalen kan fremhæve dine personlige favoritter og give din boligindretning et ekstra løft.

Bløde tekstiler

Det sidste touch, der fuldender looket, er bløde tekstiler såsom KALKLOK plaiden og FJELLFIOL puden. Begge kommer i beige nuancer. Hvis du ønsker, at dit hjem skal udstråle ekstra komfort, så tilføj DVERGFAKS puden til indretningen. DVERGFAKS har en lækker, plys overflade, der tilføjer en ny dimension og et legende udtryk til dit hjem. 

Udforsk mere

Indkøberens favoritter indenfor interiør

Indkøberens favoritter indenfor interiør

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner