Nedgravet trampolin i en have

Skab din egen trampolinpark

Med en trampolin i haven kan du spare dig selv for mange ture til trampolinparken: Du behøver ikke bekymre dig om entreen, dyre drikkevarer eller om der er er plads til jer. Din egen havetrampolin er altid klar til sjov og leg eller en hurtig træning.

Mens trampolinparker har trampoliner i forskellige størrelser og vinkler, er der andre fordele ved at have sin egen trampolin. En enkelt havetrampolin er nok til en familie og kræver meget mindre, når den først er sat op, end en tur til den nærmeste trampolinpark: I kan hoppe, når det passer jer, I kan blive så længe, som I har lyst og sidst men ikke mindst: I er ude i det fri og kan nyde den friske luft og naturens egne lyde.

Hvis du har plads i din have, kan du gå all in og skabe et udendørs fitnesscenter med en gymnastikmåtte til vejrmøller, kolbøtter, yoga og udstrækning.

Få flere ideer til udendørs motion for børn og voksne 

En sommer-komsammen behøver ikke at handle om drinks i loungesofaen: Du kan invitere så mange venner, du vil, og blive alles yndlingsnabo. Både børn og voksne vil nyde at hoppe på trampolinen. 

Sæt altid sikkerheden i højsædet og tillad ikke mere end én person på trampolinen ad gangen. Tillad ikke tricks eller anden potentielt risikabel adfærd på trampolinen. Hav altid et sikkerhedsnet omkring trampolinen for at undgå uheld – også selvom det er en nedgravet trampolin. Læs mere om trampolinsikkerhed.

En trampolin er også praktisk, når der er meteorregn eller det bare er en stjerneklar nat. Læg nogle plaider ud, tag din dyne med, læg dig ned og nyd naturens eget fantastiske fyrværkerishow.

Udforsk mere

Hvilken type haveejer er du?

Hvilken type haveejer er du?

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også

Camping staycation i haven

Camping staycation i haven

Skab forbindelse til naturen

Skab forbindelse til naturen