Fantastiske juletilbud – SPAR OP TIL 60%*KØB NU


Pga. opdateringer på websitet er det ikke muligt at bestille gardiner i specialmål online mandag d. 5.12.2022 fra kl. 17-19. Beklager ulejligheden.

Sæt kulør på badeværelset med JYSKs nyheder

Sæt kulør på badeværelset med JYSKs nyheder

Badeværelset bliver nogle gange lidt rigeligt hvidt i hvidt, men med disse forårsnyheder fra JYSK kan der let rettes op på det.

Et badehåndklæde i en afdæmpet nuance er måske alt, hvad der skal til. Kombiner to-tre farver for variationens skyld, eller for at gøre det nemt at huske hvem der bruger hvilket håndklæde.

Håndklæder i tre farver hængende fra en stang


En bademåtte med lidt wow-faktor kan gøre det til en ren fornøjelse at træde ud af badet. Den tykke og luksuriøse NORBERG er OEKO-TEX® mærket og har latex på bagsiden, så den bliver på sin plads.

Bademåtte med badeværelsessæt og duftolie


En sæbepumpe, der matcher toiletbørste og tandkrus kan give badeværelset et sammenhængende look, der behager øjet, hver gang du træder ind.

Badeværelsesæt på en bademåtte med håndklæder i baggrunden


Har du brug for mere inspiration? Lav en budget-venlig mini-makeover på badeværelset

Har du lyst til at gå lidt længere – eller hvis du har brug for lidt ekstra plads, så tilføj en hylde som SULVIK, der har opbevaring i to etager til din favorit-duft eller dine hårprodukter.

Hylde med opbevaringskrukke, tandbørsteholder, sæbepumpe og duftolie i et badeværelse


Ofte er det ikke mere, der skal til, for fuldstændig at forvandle badeværelset. Blandt JYSK’s forårsnyheder er der endnu flere lækkerier:

Værd at fremhæve er ”blæksprutten” RUNDVIK, som kan hænge i bruserummet og have shampooen hængende i  sine fangarme. Tandbørsten VIDJA, der er lavet af bambus, kan være et alternativ til    plastikvarianterne i pangfarver. Og toilettasken KINNA, som fås i to nuancer, kan give et stilet og luksuriøst udtryk både ude og hjemme. Og badeforhængsringene VARA i guld look kan tilføje lidt glamour til din morgenrutine.


Alle nyhederne er til salg i JYSKs butikker og online på JYSK.dk

Udforsk mere

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Forkæl dig selv med den nye Nordic Mood-kollektion

Forny dit badeværelse på budget

Budgetvenlig mini-makeover til badeværelset

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.