INSPIRATIONSDAGE - SPAR 20-60% PÅ UDVALGTE VARER*KØB NU


FRI FRAGT PÅ AL PAKKEPOST - SLUTTER TIRSDAG 21.3.2023

Kvinde ved skrivebord og foran spejl

Sådan slipper du for rod på kontoret og i entreen

Overspringshandlinger er ikke så slemme, hvis du bruger tiden fornuftigt. Intet kan lægge en dæmper på din produktivitet som et rodet kontor, hvor papirer, blyanter eller tape ligger og flyder, så du ikke kan finde dét, du har brug for. Så det er bare med at komme i gang med oprydningen. Det giver dig både en pause fra skrivebordet og hjælper dig med at få mere energi, når du har brug for det.

Smarte løsninger til opbevaring

Det mest effektive våben mod rod er opbevaring i alle forskellige former og størrelser. Møbler med indbygget opbevaring som hylder og skuffer hjælper dig med at holde orden. Brug også rummet i højden til opbevaring og indretning - for eksempel med en smuk væghylde eller en smart opslagstavle. Tænk kreativt og brug bagsiden af ​​et gammelt maleri til inspirerende citater, huskesedler og børnetegninger. Kurve er ideelle til opbevaring af mindre ting som notesbøger, pensler eller andet kreativt værktøj. Sørg for, at de er gennemsigtige, så du ikke spilder tid på at lede dem igennem, eller sæt et mærkat på, så du nemt kan finde det, du har brug for.


Det visuelle udtryk er også meget vigtigt for din opfattelse af orden i rummet. Vælg matchende farver til din indretning og dine opbevaringsløsninger, så kontoret får et ensartet udseende. I dette rum har vi valgt naturlige, jordfarver, der matcher hinanden og bidrager til en rolig atmosfære, på samme tid som de skaber dynamik. Lige hvad du har brug for når du er i det produktive hjørne.

Ryd op i entreen

Når du er færdig med kontoret, kan du fortsætte med entréen. At træde ind i et hjem, der byder dig velkommen med bunker af sko og hjemløse tasker, kan få dig til at dreje om på hælen og gå igen. Gør det nemt for både dig selv og resten af familien at sætte alt på rette plads fra det øjeblik, I krydser tærsklen. Og det skader ikke, hvis dine opbevaringsløsninger ser smukke ud.

Hvis du har en stor entré, har du måske plads til en eller to reoler som TRAPPEDAL, hvor du kan opbevare huer og handsker i en kurv og byde dine gæster (og dig selv) velkommen med grønne planter og nyttig nips som fx en pyntebakke til nøgler og solbriller.

Hvis indgangen til dit hjem fører direkte ind i din stue, kan du bruge reolen som en rumdeler og skabe en ”kunstig” entré. Hæng et spejl op, brug et tæppe til at definere området og suppler med masser af opbevaringsløsninger, der matcher resten af din indretning.

Læs vores bedste tip til at rydde op.

 

Udforsk mere

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Smart entré-indretning

Valentinsgaver til mænd

I rampelyset: EGELEV-kollektionen

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.