UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

Ny Nordic Mood-kollektion rummer rustik romantik

Ny Nordic Mood-kollektion rummer rustik romantik

Det romantiske og rustikke er på spil i den nye Nordic Mood-kollektion, som byder sensommeren velkommen med nye produkter, der lader sig inspirere af naturen.

Der er noget helt magisk ved en solnedgang, hvor de mange farver og solens sidste stråler omfavner en, imens man nyder øjeblikket. Det er den samme følelse af at være forbundet til naturen, som går igen i vores nye Nordic Mood-kollektion.

Puder, pynt, lanterne og boligindretning i rustikt og romantisk design


Den nye kollektion passer perfekt ind i eksempelvis udestuen, hvor man kan frembringe en følelse af romantik med den simple vase ROY, som kan pyntes med de nye blomster PER, der er formet i ru papir og holdt i brændte farver.

Duftlys og lille skål på træbakke


”PER er vores nye papirblomst, som er meget trendy lige nu. Den har utroligt mange fine detaljer og kommer i både orange, lilla og rosa, så du skabe en hel buket eller holde den enkel. Stilken i metal kan desuden bøjes eller holdes, som den er, for at give blomsten forskellige udtryk,” siger Tina Nymann, der er Category Buyer i JYSK.

Papirblomstbuket stylet i trækurv


De brændte farvenuancer går også igen i den nye pyntepude BANKSIA, som sammen med den mere simple pyntepude GULDBLOMME kan give udestuen et romantisk og sommerligt strejf af naturfarver.

Pyntepuder på træbænk og kurv med plaider


Tilfør nyt liv til din sofa, lænestol eller bænk med den flerfarvede BANKSIA pyntepude.

Bring naturen og efterårsfarver indenfor

Den nye Nordic Mood-kollektion er inspireret af at bringe følelsen af natur ind i hjemmets indretning.

”Vi ønskede at skabe en kollektion, som kunne bevare en følelse af natur i hjemmet, når det igen bliver køligere, og vi endnu engang trækker indenfor. Her ser vi eksempelvis den nye blomsterpotte TERJE lavet i naturmaterialer, som passer perfekt med den nye høje kunstige plante TRISTAN,” fortæller Tina Nymann.

Lanterne i træ og fletkrukke med kunstig grøn plante


Lanternen GUNNAR lavet i mørkt træ kan med et lys både pryde udenfor på en lun sensommeraften eller skabe en stemning af rustik romantik inde i dagligstuen.

Glasvase, grøn skål og duftlys på træbakke


Det er nemt at dekorere sofabordet med eksempelvis skålen KNUT lavet i søgræs eller træbakken GERNER, som kan pyntes med duftlyset JENS, der bringer følelsen af romantisk hygge med indenfor, når det endnu engang bliver efterår.

Den nye kollektion er til salg fra 12. juli i JYSKs butikker og på JYSK.dk.

Udforsk mere

Tag forskud på foråret med rolige, blågrønne nuancer

Årets farve

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Gaveidéer til en romantisk valentinsdag

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.