Inspiration til julen - Spar op til 50% 

 

Skænk med en rød vase og stribet lys i lysestage

Ny Nordic Mood-kollektion: Inspiration til en farverig indretning

Den nye Nordic Mood kollektion giver dit hjem nye farver og skaber nyt håb for fremtiden.

Leg med farver er på spil i flere af kollektionens elementer som eksempelvis vasen KASPER, hvis pastelfarver overlapper hinanden. Vasen er mundblæst, hvilket gør hver eneste vase unik i sine farver og overflade, der i sit udtryk får en perlemorseffekt. KASPER er smuk og har iøjnefaldende farveeffekter, som let kan kombineres med en farverig buket.

Mundblæst vase med en buket kunstige blomster foran skænk med åben dør og med rund æske på hylden
Vase KASPER Ø18xH30cm pink
100,-/stk.
169,- /stk.
Spar 41%
Så længe lager haves
Kun i butik


”I denne Nordic Mood-kollektion har vi skruet op for farverne, hvor særligt pastelfarver og røde nuancer giver kollektionen et feminint udtryk. Farverne bringer glæde ind i hjemmet, som er tiltrængt efter en lang og mørk tid, hvor usikkerhed har præget manges hverdag,” fortæller Tina Nymann, Category Buyer i JYSK


Det feminine touch er også tydeligt i de bløde tekstiler. Tag for eksempel pyntepuden DAGFIOL, der leder tankerne hen på det farverige forår. DAGFIOL er en stribet pude lavet af 100% blød, strukturvævet bomuld med dekorative frynser, der med sit feminine udtryk inviterer til at eksperimentere med farve i hjemmet.

Stærke farver i enkle produkter

Selvom kollektionen generelt bærer præg af mange farver, er der samtidig sat fokus på et klassisk skandinaviske look ved at bevare det minimalistiske udtryk.

”Kollektionen bærer præg af et farverigt, men samtidig simpelt udtryk. Eksempelvis er den naturtro, kunstige orkidé RAGNAR inspireret af den japanske haves stærke farver og ro. Blomsten står derfor også pænest i al sin enkelthed. Den kan passende kombineres med vasen EGMUND, som matcher orkidéens simple udtryk og de røde nuancer,” fortæller Tina Nymann.

Rød vase og rund æske på en dekorativ messingfarvet bakke


RAGNAR er en yndefuld og naturligt udseende kunstig orkidé, hvis stærke røde farve bringer liv ind i selv det mest enkle rum.

Den nye Nordic Mood kollektion kommer til salg fra den 25. januar i alle JYSK butikker og på JYSK.dk.

Få flere ideer til skabe en hyggelig og varm stemning i dit hjem

Udforsk mere

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

Valg af det rigtige tæppe: En guide

Forny dit hjem med fransk flet og rattan

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen