MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50% PÅ INDENDØRSMØBLER

Daybed redt op med dyne og pude i sengetøj af 51% genanvendt polyester og 49% bomuldssatin

Luksus-tekstiler i soveværelset

Alle får nogle gange brug for en pause fra den grå hverdag. Løsningen kan være så enkel som at skifte sengetøj: Forestil dig et klassisk hotelværelse med mørklægningsgardiner og en perfekt opredt seng. Der er en hel nats søvn forude og en lækker morgenbuffet venter forude. SCANDINAVIAN SENSE sengesættet har det luksuriøse udtryk, du leder efter og er et valg, der føles rigtigt.

Elegant soveværelse med et roligt nordisk look og seng lavet med sandfarvet sengetøj


Sæt farten ned og læg dig godt til rette

De harmoniske farver og rolige mønstre inspirerer til at slappe af og være til stede her og nu.

Det bløde SCANDINAVIAN SENSE sengesæt består af 51% genanvendt polyester og 49% bomuldssatin og giver dig et stilfuldt soveværelse. Alle sengesæt er certificeret i henhold til Global Recycled Standard (GRS).

Gult sengetøj af 51% genanvendt polyester og 49% bomuldssatin i et soveværelse dekoreret med tørrede græsser


Et valg, der føles rigtigt

SCANDINAVIAN SENSE er et mere bæredygtigt valg. Når du vælger SCANDINAVIAN SENSE, vælger du høj kvalitet, smukke designs og respekt for natur og mennesker.

Genbrugsmaterialer spiller en vigtig rolle i SCANDINAVIAN SENSE-serien. Innovative processer forvandler plastflasker og rester fra bomuldsproduktion til garn til de nye produkter. For at give dig den højest mulige kvalitet blandes det genbrugte garn med nyt garn. På den måde får materialer, der kunne være endt som affald, et nyt liv til gavn for både dig og miljøet.

Pude og dyne med petroleum- og sandfarvet sengetøj


SCANDINAVIAN SENSE er inspireret af skandinavisk natur og den enkle livsstil. Afdæmpede farver, subtile mønstre og råmaterialer valgt med omhu for miljøet gør sortimentet perfekt til at skabe en følelse af fred og ro i dit hjem.

Stak af puder i petroleum, sandfarvet og gul


Global genbrugsstandard

Produkter, der bærer Global Recycled Standard (GRS) mærket, verificeres til at indeholde genbrugsmaterialer efter ISO-definitionen af genanvendt. Materialerne, der anvendes til GRS-mærkede produkter, spores også under hele fremstillingsprocessen for at sikre overholdelse af social og miljømæssig praksis og kemiske restriktioner.

Desuden er langt størstedelen af SCANDINAVIAN SENSE tekstiler er certificeret i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, som er verdens førende sundhedsmærke for tekstiler.

Serien er tilgængelig online fra 4. januar 2021 og i vores butikker fra 22. januar.

Læs også om SCANDINAVIAN SENSE luksushåndklæder og bademåtter til badeværelset  

 

Udforsk mere

Alt du skal vide om sengetøj

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Hvilke tekstiler varmer bedst?

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.