Sengeramme med skummadras i soveværelse

Komfortabel madras der støtter hele kroppen

En skummadras er ideel for alle, der foretrækker en madras, der tilpasser sig kroppen. GOLD F45 skummadras er specielt designet til at give god værdi for pengene, samtidig med at den giver god støtte og høj komfort.

Skummadras med ergonomisk profilering

Madrassens øverste lag af 3 cm Comfort+ skum giver fleksibilitet og gør, at madrassen øjeblikkeligt tilpasser sig til din krop. Den absorberer fugt og leder fugten væk fra kroppen, så du ligger rent og tørt.

Skummadras med mærke fra en hånd


Madrassens kerne af purskum har 7 zoner, der er optimeret til at yde ergonomisk komfort og støtte skulder- og hoftezonerne. Dermed er madrassen et godt valg for personer, der sover på siden. Det faste skumlag sikrer desuden, at madrassen yder den rette støtte uanset kropstype.

Smarte egenskaber øger skummadrassens holdbarhed

GOLD F45 skummadrassen har en skridsikker bund og et betræk i høj kvalitet. Det er nemt at vende madrassen og dermed sikre, at den slides ensartet og får en længere holdbarhed.

Betrækket kan vaskes ved 60 grader, så du kan rense det for støvmider og bakterier ved regelmæssig vask.

Nem transport

GOLD F45 leveres rullet sammen og i en papkasse for at gøre transporten lettere. Vær opmærksom på, at madrassen først efter 72 timer opnår sin egentlige størrelse. Du kan trygt bruge den inden de 72 timer er gået uden at beskadige den.

Læs også vores sengeguide

Udforsk mere

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Sengeguide

Sengeguide

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Hvad koster en topmadras?

Hvad koster en topmadras?