SLEEPING DAYS - SPAR OP TIL 60% PÅ VARER TIL SOVEVÆRELSETKØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

Grå senge med duvet og puder

Indret soveværelset i en luksuriøs stil

Mange soveværelser bærer præg af en klinisk stil, hvor hvide og lyse nuancer dominerer, mens personlighed og stil bliver nedprioriteret. Gå ikke på kompromis med indretningen af soveværelset. Dit soveværelse er både det første og sidste rum, du ser hver dag.

Opgradér dit soveværelse til et master bedroom, hvor indretningen emmer af personlighed og eksklusivitet. Det kan gøre soveværelset til en luksuriøs oase af ro og velvære.

Centrér soveværelsesindretningen omkring sengen

I soveværelset hersker sengen, og det bør indretningen afspejle. Undgå at klemme sengen ind i et hjørne for at gemme den af vejen. Placér i stedet din seng centralt i rummet og forsøg at holde en vis symmetri i indretningen af soveværelset. Symmetri giver et roligt look til et rum, og det bidrager til at skabe en elegant og luksuriøs atmosfære.
 

Tip: Stil et sengebord på hver sin side af sengen med en lille bordlampe, der kan give et roligt og hyggeligt lys til rummet.

Gør plads til en flot lænestol

Har du et soveværelse med plads til mere end bare en seng og et sengebord, kan du med fordel indrette soveværelset med en lækker lænestol. En flot lænestol med et dekorativt skind kan være dét, som giver din soveværelsesindretning et strejf af noget mere luksuriøst.

Ud over det visuelle er det samtidig praktisk med en siddeplads i soveværelset. Siddepladsen kan både bruges, når du tager strømper på om morgenen, eller hvis du gerne vil sidde og læse en bog i fred og ro.
 


Lad lange gardiner indramme soveværelset

Lange gardiner er perfekte til indretningen af et master bedroom, og specielt i soveværelsesindretningen kan et par lange gardiner give rummet et strejf af luksus og eksklusivitet. Det er en både praktisk og elegant løsning, der flot indrammer soveværelset og binder rummet sammen. Du kan også vælge at indrette soveværelset med et par voluminøse mørklægningsgardiner, som kan lukke alt lys ude af rummet, når du skal sove.

Lange gardiner kan bruges som et æstetisk og funktionelt virkemiddel i mange af hjemmets rum. Giv eksempelvis stueindretningen et pift med lange gardiner.


Seng med gardin

Få ekstra komfort og luksus med en sengegavl

En sengegavl er ofte en overset perle i soveværelsesindretningen. Der er mange fordele ved at have en sengegavl. Den fremhæver sengen og integrerer den i den øvrige indretning af soveværelset. Derudover giver en sengegavl god komfort, når du sidder og læser eller spiser din morgenmad i sengen.

Understreg komforten med puder

Gem sengetøjet væk under et sengetæppe og placér pyntepuder ovenpå sengetæppet. Det er en hurtig måde at pifte din soveværelsesindretning op på. Du kan variere antallet af pyntepuder alt efter, hvilket udtryk du leder efter. Ønsker du at gå all-in på master bedroom-stilen, kan du bruge helt op til 10 pyntepuder, som du placerer i forlængelse af hovedpuderne.

Udforsk mere

Tips og produkter der køler dig ned i sommernatten

Skab et nyt udtryk i dit soveværelse med sengeborde

Alt du skal vide om sengetøj

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj