Køkkentilbehør og bordopdækning som bestiksæt, servietringe, en mælkekande og dug

Indkøberens favoritter indenfor køkkentilbehør og borddækning

Med en masse spændende nyheder i sortiment fremhæver Tina Nymann, vores Category Buyer indenfor interiør, tre af hendes favoritter blandt nyhederne indenfor køkkentilbehør og bordopdækning. For denne nye opdatering af vores sortimentet har Tina især sat fokus på lækre overflader med spændende struktur, organiske former og linjer – og sidst, men ikke mindst, tidløse klassikere, der vil følge dig og dit hjem mange år ud i fremtiden. Læs videre i dette blogindlæg for at høre mere om hver af Tinas favoritter. 

OLLE krus og mælkekande

Den første af Tinas favoritter er de nye OLLE-krus samt OLLE-mælkekande. Med dette sæt får du charmerende stentøj, der ikke kun er en fryd for øjet, men som også er praktisk, da det kan holde til alle hverdagens strabadser. OLLE er vedligeholdelsesfrit og kan vaskes i opvaskemaskinen – og derved får du med kruset og mælkekanden en praktisk og smukt tilføjelse til at nyde en varm kop kaffe eller kakao sammen med dine nærmeste.  

VEGARD stentøjsskål

Tinas anden favorit er den store skål af stentøj VEGARD, der har et smukt organisk udtryk. Med VEGARD kan du nemt og på elegant vis gøre middagsbordet til noget helt specielt. VEGARD-skålen har med sine organiske og bløde former et dynamisk og livligt udtryk. Skålen fås i en rolig mørkegrå farve, der sammen med størrelsen – Ø30 cm – forvandler den til et iøjnefaldende midtpunkt, der pryder spisebordet. 

KRESTIAN salatbestik

Den tredje og sidste favorit er det skønne salatbestiksæt KRESTIAN, der er lavet af akacietræ. Netop fordi KRESTIAN er lavet af massivt akacietræ, har salatbestikket et smukt og naturligt udtryk, der passer godt til stort set alle typer service. Passer du godt på KRESTIAN, og undlader at lægge dem i opvaskemaskinen, får du et salatbestiksæt, der vil være en fantastisk følgesvend for dit middagsbord mange år ud i fremtiden. 

For mere inspiration til køkkenet kan du tage et kig på vores udvalgte produkter herunder, eller du kan besøge os online eller i din lokale JYSK-butik for at se hele vores sortiment indenfor køkkentilbehør og bordopdækning. Hvis du er på udkig efter interiør og dekorationer til dit køkken, kan du finde mere inspiration i vores blogindlæg med vores indkøbers favoritter indenfor interiør.  

Udforsk mere

Indkøberens favoritter indenfor interiør

Indkøberens favoritter indenfor interiør

Skandinavisk indretning med roligt, elegant udtryk

Skandinavisk indretning med roligt, elegant udtryk

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase