GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 1.000 KR. - SLUTTER SØNDAG 26.3.2023

Udendørs opholdsrum med lyskæder, loungesæt og lanterner

Ideer til haveindretning der forlænger sommeren

Efteråret nærmer sig, og børnene er nok tilbage i skolen, men vi har stadig et par uger til at nyde det sidste af sommeren. Følg disse tips for at få din sommer til at vare lidt længere.

Du overvejer måske, hvordan du får mere ud af din terrasse eller altan nu, hvor sommeren går på hæld. Nøglen til at forlænge sommermånederne er at sikre, at dit uderum har en varmekilde. Det kan enten det være i form af tæpper, varmelamper, et bålsted, eller udendørs lanterner.

To lanterner i træ på en terrasse

Udendørs lanterner der giver lys og varme

De lange varme sommeraftener kan snart være ovre, men det behøver ikke betyde, at vi straks rykker indendørs. Strategisk placerede udendørs lanterner kan forlænge aftenen og tilføjer på samme tid en hyggelig atmosfære.

Solcellelamper og levende lys er praktisk om sommeren, men til sensommeren og efteråret har du muligvis brug for lidt kraftigere varmekilder. En løsning kan være et varmesæde eller et bålsted. Begge løsninger kan kombineres med et tæppe over benene, og så har du den ekstra varme som gør aftenen udenfor mere behagelig.

Have indretning der forbinder ude og inde

Brugen af altaner og terrasser som et ekstra "udendørs rum" er en stadigt voksende trend. Corona-pandemien har kun forstærket dette, da vi har set gode muligheder i at mødes med familie og venner udenfor.

Uderum med lyskæder, loungesæt, puder og lanterner


De mindste tilføjelser af farverige pyntepuder eller stilfuld havebelysning vil have en dramatisk effekt på dit ude rum. Tilføj også et udendørs tæppe og giv lidt ekstra varme til fødderne.

Mulighederne er mange for at indrette et uderum, der indbyder til hygge i de køligere stunder. Det handler om at være kreativ, og udnytte de små varmekilder. Så inviter venner og familie over til en aften eller eftermiddag med ild i bålstedet, lys i lanternerne, et tæppe over benene og en kop kaffe i hånden.

Udforsk mere

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon

Engangsgrill: Den perfekte løsning til udendørs madlavning

Sådan vælger du den bedste solseng

I rampelyset: VONGE loungemøbler

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.