Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Solvogn og FSC® mærket

I rampelyset: FSC®-certificerede træ-havemøbler

Siden 2006 har JYSK været medlem af FSC Danmark, og FSC-mærket findes på alle vores alle havemøbler i træ (FSC® N001715). FSC, som er en forkortelse for Forest Stewardship Council, er en international non-profit organisation og mærkningsordning til træ og papir, som stammer fra bæredygtigt skovbrug eller andre ansvarlige kilder, hvor der tages hensyn til dyre- og planteliv. Når du køber FSC-certificerede produkter, hjælper du med at passe verdens skove.

Læs mere om FSC hos JYSK

At bekymre sig om bæredygtighed som forbruger betyder også at gå op i kvalitet. Derfor er vi stolte over, at vores havemøbler i træ får så mange gode anmeldelser fra vores kunder.

Vi har samlet en liste over vores mest populære havemøbler i træ i dette blogindlæg.*

YTTRUP havebord i træ: 4,5 stjerner

YTTRUP er et havebord i træ med en aluminiumsramme og en bordplade af FSC-certificeret eukalyptus- træ. Det har en gennemsnitlig vurdering på 4,5 stjerner på JYSK.dk og får 5 stjerner sammen med disse ord på JYSK.pl fra en glad, polsk kunde:

“Fantastisk bord, jeg anbefaler det!”


Kombiner YTTRUP-bordet med fire KAMSTRUP positionsstole, og du kan nyde sommersolen med god samvittighed. KAMSTRUP positionsstolene er også lavet af eucalyptustræ og har en vurdering på 4,5 stjerner på JYSK.dk.

En af vores kunder på JYSK.hu giver KAMSTRUP-stolen 5 stjerner sammen med denne kommentar:

“Høj kvalitet, pæn, let at bruge, behagelig stol”

BAGMARKEN solvogn i træ: 5 stjerner

Ryg og sæde på BAGMARKEN solvognen er lavet af FSC-certificeret akacie-træ. Du kan justere ryggen og enten lægge den helt ned eller oprejst i en position, der føles behagelig.


BAGMARKEN har en gennemsnitlig vurdering på 5 stjerner på JYSK.dk. En af vores kunder giver BAGMARKEN 5 stjerner og beskriver den med disse ord:

“Købt en fin liggestol med havepude Rebsenge. God kvalitet til en god pris”

Glem ikke en behagelig havehynde.

KNEKKAND - FSC-certificerede terrassefliser: 4,6 stjerner

Vores terrassefliser KNEKKAND er lavet af hårdttræ. De skaber en varm, eksotisk atmosfære på din terrasse eller altan og er behagelige at gå på med bare fødder.


På JYSK.ro efterlader en kunde denne kommentar sammen med 5 stjerner:

“Ligesom på billederne! De er meget lette at samle og lette at vedligeholde.”  


Få flere ideer til en trendy terrasse eller altan med træhavemøbler

*Anmeldelserne stammer fra følgende lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, Storbritannien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien, Irland, Østrig, Italien, Spanien, Frankrig, Portugal, Tyskland og Schweiz i marts 2023.

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Klargør din terrasse eller altan til vinter

Hængekøjen: Et udendørs midtpunkt

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon