UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

Hold en ægte jul med kunstige planter

Hold en ægte jul med kunstige planter

Forestil dig at komme til et hjem helt uden planter i vindueskarmen… noget vil helt klart mangle. Planter skaber en følelse af liv og dynamik i et hjem, men for nogle er det vanskeligt passe dem og holde dem i live. Hvis du rejser meget eller bare ikke har "grønne fingre", kan du heldigvis bruge kunstige planter i stedet. De ser ægte ud, og der er ingen risiko for at de tørrer ud.

Vase med røde kunstige blomster


Kunstige planter gør dit hjem juleklar i et snuptag, og nogle af dem har endda små hyggelige lys og batterier, så du ikke behøver at bekymre dig om ledningerne. Du kan også vælge at udsmykke dit hjem med kunstige blomster i farver der passer til juletiden. 

Kunstig julebuket og lysestager med lys


Få tips til at dække et stilfuldt julebord

Kunstige planter pynter både inde i huset og i haven eller på altanen. Du behøver ikke at bekymre dig om at vande dem, om hængende grene eller visne blade. De er altid lige flotte.

Kunstigt juletræ i kurv

Et kunstigt juletræ varer evigt

Selv et kunstigt juletræ kan se fantastisk ud i din stue og har mange fordele:

1. Et kunstigt juletræ smider ikke nålene

Træets nåle bliver lige, hvor de er. I modsætning til ægte juletræer kan du have et kunstigt juletræ stående i stuen med julepynt og stjerne lige fra begyndelsen af ​​december og måneden ud - uden at skulle bekymre dig om, at træet tørrer ud og nålene drysser af.

2. Et kunstigt juletræ er overkommeligt i pris og sparer dig penge i de kommende år

Når du først har et kunstigt juletræ, behøver du ikke at købe et frisk hvert år. Det kunstige juletræ kan genbruges år efter år. Derudover behøver du aldrig bekymre dig om at finde et træ i den rigtige størrelse igen. Det perfekte juletræ står allerede i din kælder, i skuret eller på dit loft - klar, når du er.

3. Et kunstigt juletræ er lige så pænt som et rigtigt træ - eller endnu bedre ...

Når du står ved juletræs-udsalget, er det ikke nødvendigvis let at finde det helt rigtige træ. Ét træ er skævt, på et andet er toppen delt i to. Grenene er måske placeret for tæt sammen, så pynten ikke kommer til at hænge, men nærmere ligge på grenene. Eller også er de placeret for langt fra hinanden, så du kan se alt for meget af den nøgne stamme. Med et kunstigt juletræ behøver du ikke bekymre dig. Grenene er jævnt placeret, så du har plads til julepynt og lyskæder.

Krans og julepynt

 

Udforsk mere

Praktisk indretning med kunstige planter

Tag forskud på foråret med rolige, blågrønne nuancer

Årets farve

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.