INSPIRATIONSDAGE – SPAR OP TIL 60%*KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%*KØB NU

Havestol i genanvendt havplast og havebord i genanvendt teak

Havemøbler, der gør dig godt tilpas

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Loungesæt, Hyndeboks, Havestole, Bæredygtighed

Bæredygtighed er vigtig for JYSK, og vi stræber konstant efter at øge vores brug af genanvendte og bæredygtige materialer og mindske vores CO2-aftryk.

Hos JYSK er det nemt at finde produkter til haven, der gør dig godt tilpas. Alle havemøbler i træ er FSC®-certificerede (FSC® N001715), og flere produkter i vores sortiment er lavet af genanvendte materialer. Læs mere om nogle af vores favoritter i dette blogindlæg.

SADBJERG stabelstol af genanvendt havplast

SADBJERG er ikke kun en stilfuld og behagelig havestol. Sædet og ryglænet er lavet af genanvendt havplast, og træet på armlænet er FSC-certificeret teak. SADBJERG kan stables og er let at opbevare, så du kan forlænge stolens levetid ved beskytte den mod kulde, regn og blæst om vinteren.

Stabelstole med sæde og ryglæn ud af genanvendt havplast

EBBESKOV havebord i genanvendt teak

Sæt dig til rette ved EBBESKOV havebordet, og nyd oplevelsen ved den genanvendte teak. 

Havestole og havebord på træterrasse

SVENDBORG hyndeboks af 60% genanvendt plast

SVENDBORG er lavet af plast, hvoraf 60% er genanvendt. Den kan fungere som både opbevaring og siddeplads, så du sparer både plads og penge. Med UV-beskyttelsen er du sikker på, at hyndeboksen bevarer sin farve, mens den passer på dine ting. 

Hyndeboks på en terrasse

ELVESANGER tæpper af 100% genanvendt plast

Når du har møbleret din terrasse eller altan, er et fint tæppe prikken over i'et. ELVESANGER-tæppet fås i forskellige farver, mønstre og størrelser, men en ting, de alle har til fælles, er det 100% genbrugte plastmateriale.

Tæppe af genanvendt plast foran cafesæt på en terrasse