Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  
Bestil inden d. 17. Dec. for levering før jul 

Hængestol i natur og sort på terrasse

Hængekøjen: Et udendørs midtpunkt

En hængekøje er et dejligt og hyggeligt udendørs alternativ til havestolen, havebænken og loungesofaen. Med ekstra komfort fra hynder og plaider kan du slænge dig med et glas kold limonade og din yndlingsbog eller podcast. Det varer ikke længe, før hængekøjen eller den udendørs hængestol er blevet din nye bedste ven i sommersæsonen. Når vinden vugger dig i hængekøjen, kan du drømme dig væk til en tropisk ø med hvide sandstrande og bølgebrus.

Nyd sommeren i en hængestol

GJERN hængestolen er en hængekøje med stativ, der passer godt til både mindre og større terrasser. GJERN hængestolen kommer i to farver – sort og natur – og afhængigt af dine præferencer og den indretning du allerede har, kan du skabe et naturligt look med den lyse hængestol, eller et minimalistisk look med den tidløse klassiker i sort. For at gøre GJERN ekstra behagelig kan du lægge en ekstra pude og en blød plaid frem, så du kan nyde livet på terrassen – når man først har sat dig i GJERN, kan det blive svært at rejse sig.

Hængekøjer og hængesofaer

Hvis du leder efter andre muligheder end en hængestol, er klassiske hængekøjer og hængesofaer også gode til at få mest muligt ud af dine udendørsarealer.

En klassisk hængekøje er ren glæde

Hvis du har en have med store, robuste træer, der står tæt på hinanden, så er BERGFINK hængekøjen en god mulighed for dig. Du skal blot sætte hængekøjen op mellem to træer og sørge for, at hver ende er bundet ordentligt fast, så hængekøjen bliver, hvor den er. Så simpelt er det – du får en klassisk hængekøje, der vil være en favorit blandt venner og familie, især for yngre børn.

Hvid hængekøje hængt mellem to træer i haven

En hængesofa er fantastisk til to personer

Hvad er bedre end at nyde en rolig stund i en hængekøje eller hængestol? Det er selvfølgelig at dele øjeblikket med én, du holder af. En hængekøje er fantastisk, hvis du slapper af alene, men hvis du have selskab, er JUELSMINDE hængesofaen det perfekte match. Den er større end de fleste andre hængekøjer og hængestole og vil derfor være et fantastisk midtpunkt i haven eller på terrassen og fantastisk til at underholde gæster. Sæt dig i hængesofaen og nyd udendørslivet i godt selskab hele sommersæsonen. Indret uderummet med lanterner og lys for at skabe en fantastisk atmosfære og find puder og hynder frem for at bringe komfortniveauet helt i top.

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Klargør din terrasse eller altan til vinter

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon

Tips og idéer til hensynsfuld havebelysning