Bakke til badekar, bænk med håndklæder og badeværelsessæt, varme hjemmesko på bademåtte og kurv med varmedunk

Gør dit badeværelse til en skøn hjemmespa

Den nye Nordic Mood-kollektion udstråler ren efterårshygge og velvære for badeværelset. Gør dit badeværelse til den perfekte oase, hvor velvære og selvforkælelse er i højsædet ved at blande varme, mørke toner med hårde materialer og bløde tekstiler. 

Sæbedispenseren, bakken, tandbørstekruset og toiletpapirsholderen GESUNDA er alle lavet af keramik og har en smuk, uensartet glasering, der gør hvert eneste produkt unikt. Kombinationen med den lyse, bløde toilettaske GUBBO giver en fin kontrast, der skaber en rolig og hyggelig stemning af hjemmespa. 

De varme hjemmesko SIKFORS er særdeles bløde og rare at have på, da de er lavet af teddystof. Det samme gælder varmedunken KRAMFORS, der ligeledes er pakket ind i det bløde brune fleecelignende stof. 

Små detaljer kan skabe en følelse af hjemmespa 

ILSBO, en bakke til badekar, er en must-have for badekarret, når du gerne vil have en afslappende spaoplevelse i hjemmet. Bakken har teleskopender, så du er sikker på, at den vil passe til dit badekar uanset dets størrelse. Samtidig giver bakken dig mulighed for at have alt, hvad du skal bruge til selvforkælelse, indenfor rækkevidde – uden du behøver at balancere tingene på kanten af badekarret. 

Når du er færdig med et skønt karbad, kan du træde op fra badekarret på bademåtten BRUNN, hvor det bløde stof fortsætter følelsen af hjemmespa. Ligesom BRUNN vil badelagnet KARLSTAD give dig velvære og komfort fra top til tå. 

Produkterne er til salg allerede nu i alle JYSK-butikker samt på JYSK.dk.

Udforsk mere

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

I rampelyset: Håndklædesæt

I rampelyset: Håndklædesæt

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse