Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  
Bestil inden d. 17. Dec. for levering før jul 

Fletkurve til at hænge op, duftolie og badeværelsessæt

Få inspiration til badeværelset i den nye Nordic Mood-kollektion

Uanset om du bor i lejlighed, hus eller har et gæstebadeværelse, der trænger til en opdatering, kan du finde inspiration i JYSKs nye Nordic Mood-kollektion. ”I denne kollektion har vi særligt fokuseret på at gøre produkterne praktiske og små, så de også passer til mindre badeværelser. På samme tid kan de skabe mere plads på større badeværelser,” siger Laurence Muller, der er Category Manager for Bathroom i JYSK.

BOLIDEN sæbepumpen og tandkruset er designet specielt til at passe til en lille håndvask. Badeværelsessættet i beige keramik bidrager til et minimalistisk look på badeværelset.


Kollektionen har flere alsidige produkter, såsom GRUMS opbevaringsglasset. "GRUMS passer perfekt til opbevaring af vatrondeller eller vatpinde," siger Laurence Muller. Vil du spare plads, kan låget også fungere som en separat skål til fx smykker.

Bland BOLIDEN-serien med de matchende bakker HARADS, som med sit blomstermotiv bidrager med mønstre og farver. Sammen med HURVA-duftolien bløder de keramiske bakker det minimalistiske look op.

Duftolie på en blomstret bakke
Duftolie HURVA roses & berries 120ml
60,-/stk.
(500.00 /Liter)
Kun i butik

Badeværelsesinspiration til badeværelser i alle størrelser

”Med denne kollektion har vi sat fokus på produkter, der kan optimere badeværelset,” siger Laurence Muller. For eksempel med den nye duftolie HURVA, som nytænker den klassiske duftolie. Her er duftpinde skiftet ud med en blomstervæge lavet i papir, så udover at give badeværelset en skøn duft af roser og bær, fungerer den også som en flot dekoration.

Hængende fletkurve og duftolie
Hængekurv OPE 2stk/sæt træ
45,-/sæt
85,- /sæt
Spar 47%
Så længe lager haves
Duftolie HURVA roses & berries 120ml
60,-/stk.
(500.00 /Liter)
Kun i butik


Har du brug for mere opbevaringsplads, er det nemt at udnytte dine vægge med de hængende fletkurve OPE i FSC-certificeret træ (FSC® N001715). De kan bruges til wellness-produkter eller et farverigt håndklæde som fx SEGERSTA. SEGERSTA er et garnfarvet bomuldshåndklæde, lavet af 30% genanvendt bomuld. Kurvene gør det nemt for både dig og dine gæster at finde, hvad I har brug for.


To gange om året sammensætter vores dygtige category manager inden for håndklæder, bademåtter, badeforhæng og badeværelsestilbehør en kollektion af stilfulde, matchende produkter til din inspiration. Kollektionen hedder Nordic Mood, og der er en ny i vores butikker og på JYSK.dk fra den 19. april.

Udforsk mere

I rampelyset: OSBY vinterbader badekåbe

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende

Forny dit badeværelse på budget

Gør dit badeværelse til en skøn hjemmespa