SLEEPING DAYS - SPAR OP TIL 60% PÅ VARER TIL SOVEVÆRELSETKØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

Sædet på en gamerstol der kan lænes tilbage

En af vores bedste gamerstole til lange gamingsessioner

Mød LEGEND ABILDAA gamerstolen: En gamerstol i høj kvalitet, sat i verden af gamere, der ved, at det rigtige udstyr er afgørende for den ultimative præstation. ABILDAA har indbygget ergonomisk støtte og fast formstøbt skum for ekstra support.

En gamerstol fra forskellige vinkler


Stolens look forstyrres ikke af en lændepude, der roder, når den ikke er i brug. I stedet er lændestøtte indbygget i ryglænet, der let tilpasser sig den enkelte bruger.

Gamerstolen har formstøbt skum, der bevarer faconen igennem lang tids brug. Armlænene kan justeres i højden, fremad og bagud og roteres.

Butterfly mekanismen under sædet giver dig mulighed for at vippe sædet trinløst, og ryglænet kan lænes tilbage til 135 grader, så du kan slappe af, når spillet er mindre intensivt.

Gamerstolen kan også justeres i højden og understøttes af en robust nylonbase.

Integreret justerbar lændestøtte

A gaming chair with lumbar support built into the backrest

Selvom der ikke er nogen lændepunde, yder ABILDAA den support, du har brug for under lange gamingsessioner. Lændestøtten, der er indbygget i stolen, giver dig mulighed for at finjustere ryglænet med op til 5 cm.

Behagelig siddestilling 

Sædet på en sort gamerstol


Sædet på ABILDAA gamerstolen har den perfekte fasthed og yder en støtte, der ikke mindskes over tid. Stolen er bygget op over en holdbar metalramme, og polstring på sæde og ryglæn er udstyret til at støtte dig til under lange gamingsessioner, så du kan bevare en korrekt holdning.

3D armlæn med blød polstring

En sort gamerstol med justerbare armlæn


Armlænene har de nødvendige funktioner, der giver dig mulighed for at nyde ABILDAA-gamerstolen i enhver position: I afslappet stilling, eller i gamer-mode. Justér armlænet op eller ned, fremad eller bagud, eller drej det i en cirkulær bevægelse.

Opdateret butterfly mekanisme

Butterfly mekanismen  under sædet på en sort spillestol


For fuld kontrol af sædets hældning giver butterfly mekanismen dig mulighed for at vippe tilbage med mindst mulig indsats eller med et push-back, uanset hvordan du foretrækker det. Du kan også låse sædets hældning i enhver position med trinløs kontrol. Højdeindstillingen styres også af mekanismen.

Alt i alt en super behagelig gamerstol i høj kvalitet og med et cool look til de lange sessioner foran skærmen.
 

 

Udforsk mere

Valentinsgaver til mænd

I rampelyset: EGELEV-kollektionen

Få inspiration til indretning af dit hjemmekontor

Indret dit hjem med gardiner til mange formål