Inspiration til julen - Spar op til 50% 

 

Stue med spisebord i beton look, grå spisebordsstole og skænk i eg

EARTHEN LUXE: Naturlig harmoni

Hver sæson træder vi et skridt tilbage og fornyer og justerer vores sortiment, så det afspejler nogle af de tendenser, der strømmer igennem vores samfund.

En af disse tendenser beskæftiger sig med vores stigende fascination af naturen. Det høje tempo i vores samfund, hvor mange af os konstant tjekker notifikationer på vores smartphones, får os til at søge mere balance, stabilitet og ro i vores liv. I denne forbindelse er naturen en ideel inspirationskilde.


En måde at genetablere forbindelsen til naturen på, er ved at bruge naturens materialer, farver eller former i boligstylingen, og det er, hvad vi gør med den nye JYSK-trend, EARTHEN LUXE. Den er inspireret af naturens harmoniske univers. Det er materialerne og strukturen, der får produkterne til at skille sig ud: Frynser, læder og plys giver dem et naturligt look. Den beige plaid NATTLILJA er et glimrende eksempel. 

En plaid og en pyntepude på en sofa


Det runde tæppe SANDELTRE er lavet af naturlig jute og har en vævet bomuldssnor. Det er både praktisk, dekorativt og nyttigt i mange forskellige sammenhænge. 

Et sofabord på et rundt tæppe foran en sofa
Tæppe SANDELTRE Ø120 natur/grå
200,-/stk.
269,- /stk.
Et godt tilbud
Spar 26%


I trenden EARTHEN LUXE trækker vi elementer fra naturen ind i hjemmet med referencer til ler, jord og blade. Den rustikke keramikvase MATHIAS har en struktureret overflade, skabt under brændingen. Vasen er en diskret påmindelse om den naturlige balance mellem skabelse og forfald.


TRAPPEDAL skænken i eg skaber med sit rene og velordnede look den perfekte ramme for den mere organiske pynt.

Farveskalaen inden for EARTHEN LUXE-trenden inkluderer blå, grøn, støvgrøn, brun og nuancer af rust.

Stue med spisebord i beton look, grå spisebordsstole og skænk i eg


Se også de to andre trends, som du kan opleve i JYSK lige nu: VISION og LEGACY LOUNGE.

 

Udforsk mere

Valg af det rigtige tæppe: En guide

Guide til indendørs og udendørs julebelysning

Få effektive råd til at fjerne stearin

Julenisserne flytter ind