Møbelkollektion i japansk stil i massivt fyrretræ og med bløde, neutrale farver

Byd japansk indretning velkommen med SOLLERUP

SOLLERUP-kollektionen er som skabt til dig, der elsker rene linjer og geometriske former. Oveni forener kollektionen naturlige materialer med neutrale farver – som det kan ses på SOLLERUP daybed’ens hynder – og det er et kendetegn for den populære Japandi-stil, hvor kollektionen henter sin inspiration.

Hvad er Japandi? 

”Japandi” er en designfilosofi, der kombinerer elementer af skandinavisk og japansk æstetik. Den lægger vægt på minimalisme, enkelhed, rene linjer og brugen af neutrale farver. I kombination skaber det en harmonisk, rolig indretning, hvor det japanske designs elegance forenes med skandinavisk designs funktionalisme.

Fusionen af japansk og skandinavisk indretning og design er langt fra et nyt koncept. Ved at kombinere den fredfyldte, harmoniske elegance fra traditionel japansk indretning med enkelheden i skandinavisk æstetik, skabes et hjem, der er moderne, lyst og roligt. Japandi er især kendt for sin vægt på naturlige materialer, hvor møbler lavet med materialer som f.eks. rattan er blevet meget populære i de senere år

Blød beige pude på daybed i massivt fyrretræ i Japandi-stil
Hjørnebord eller piedestal med hylder i massivt fyrretræ
Blød sædehynde i sand på daybed i massivt fyrretræ i Japandi-stil

Med en klar vægt på harmoni og rene, geometriske linjer, fremstår det massive fyrretræ i SOLLERUP-kollektionen som indbegrebet af den minimalistiske tilgang til design, som Japandi er kendt for.

Indret dit hjem med neutrale farver

Uanset om du er til støvet grøn, subtile blå nuancer, diskrete gråtoner eller en helt anden afdæmpet farve, er SOLLERUP-kollektionen – ligesom møbler og indretning i japansk stil generelt – et godt match, når du indretter dit hjem med neutrale farver. Kollektionen er især ideel til dem, der påskønner den beige dagdrøm, som dette foto fanger perfekt.

Tilbehør i japansk stil, der matcher SOLLERUP-kollektionen

For at komplementere enkelheden og de rene linjer i SOLLERUP-kollektionen kan du overveje at indrette dit hjem med accentstykker, som skaber en fin kontrast, eller som fremhæver de neutrale farver og naturlige materialer, der er så vigtige inden for Japandi. Det kunne være dekorativ belysning, sofa- og hjørneborde og dekoration generelt. Se vores anbefalinger her: 

Udforsk mere

Find det rigtige TV-bord til din stue

Find det rigtige TV-bord til din stue

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?