Duftolie, pyntebakke og opbevaringskrukke og kurv foran bænk med håndklæder og hængeopbevaring

Budgetvenlig mini-makeover til badeværelset

Badeværelset bliver ofte glemt, når vi indretter og genindretter vores hjem. Men tænk lige over det: Du bruger en væsentlig del af din tid der, og mange af dine gæster kommer til at besøge dette lille, men vigtige rum. Et pænt og praktisk badeværelse er måske lige, hvad du har brug for, for at gøre hver dag til en fantastisk dag.

Opbevaring er vigtigt

Der er næsten ikke noget mere nedslående end en stor bunke vasketøj, som venter på at blive ordnet. Men med den rigtige opbevaring ser selv krøllet tøj pænt ud ... 

Hvis du ikke har et skab eller hylder til dine håndklæder, hvorfor så ikke rulle dem sammen og placere dem i en fin kurv, så de kommer til at fungere som en del af din indretning?  

Brug rummet i højden

De fleste af os kunne godt bruge lidt ekstra opbevaringsplads på badeværelset. Hvis du udnytter rummet i højden, og bruger hængeopbevaring, er det nemt at holde orden på badeværelset og gøre de ting, du bruger hver dag, tilgængelige.

Pænt og praktisk badeværelse

I hverdagen er det vigtigt, at badeværelset er funktionelt. Med fletkurve og trækasser får du en præsentabel opbevaring af alt lige fra håndklæder til hårtørreren. Tilføj planter og duftlys, hvor du kan finde det bedste frem i dig selv.

Hvis du også har lyst til at give stuen en makeover, så har vi masser af skønne og budgetvenlige tips til dig. 

Udforsk mere

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

I rampelyset: Håndklædesæt

I rampelyset: Håndklædesæt

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse