Stue med grå sofa og orange, grønne og beige hynder

Boligindretning der løfter din energi

Dit hjem skal være et fristed – et sted, hvor du føler dig afslappet og tryg. Men formår du at skabe omgivelserne for en afslappende atmosfære i dit hjem? I dette blogindlæg viser vi, hvordan boligindretning kan understøtte en rolig og afstressende hverdag.

Overvej hvad du finder afslappende

For at du kan skabe en lille oase i dit hjem, skal du tænke over, hvad der giver dig mulighed for at genoplade.

Det er en god idé at holde de overordnede farver i hjemmet neutrale. Hold væggene og møblerne i hvide, grå og brune jordfarver.

Grå sofa med blomstrede og grønne hynder


Tilføj tekstiler med et stænk af farve eller en flettet kurv med nogle farverige detaljer.

Flettet kurv med orange, sorte og hvide detaljer


Vægskabet MALLING er et perfekt eksempel på et neutralt møbel, hvor du kan tilføje alle dine yndlingsting. Fyld skabet med de ting, der hjælper dig med at slappe af og genoplade.


Ting der står fremme, vil du automatisk være mere tilbøjelig til at bruge. Vælg ting der minder dig om at tage en pause f.eks. din dagbog, inspirerende billeder, strikketøj, duft lys eller en god bog.

Indret din stue med varme og hygge

Stuen er hjemmets hjerte, et sted til afslapning og hygge med dine nærmeste. Det skal være et rum, hvor det er nemt at være sammen, så sørg for, at der er plads til alle ved at have en stor rummelig sofa eller flere siddepladser.


Husk at skabe små rolige oaser, hvor du kan nyde en stund alene. Et oplagt valg er at tilføje en lænestol, men en lille taburet eller puf er også gode som ekstra siddepladser.

Råhvid puf med grøn plaid og grå skammel med bog og krus
Plaid KARVE 130x170 grøn
85,-/stk.
169,- /stk.
Laveste pris 30 dage 169,- /stk. (-50%)
Spar 50%
Så længe lager haves

 

Små detaljer kan være nok til at forvandle dit hjem fra kedeligt til beroligende og hyggeligt. Det er de små detaljer, der er afgørende.

Flettet kurv med orange quiltet tæppe


Fyld din stue med bløde tekstiler som VALMUE quiltede vattæppe, og gør sofaen endnu mere indbydende med en masse farverige puder.

Stabel med tre puder: en lilla, en grøn og en med blomsterprint

 

Tag en pause til dig selv

Alle fortjener en pause fra hverdagens stress og jag. For nogen nydes en pause bedst alene, for andre betyder det at være sammen med venner og familie.


Slap af, og lad op med en varm kop te eller kaffe og dine yndlingssnacks. Server i GAUTE tekande og nyd den fra et HALFDAN krus. Anret på den dekorative GERNER bakke, og fyld SIMON skålene med lækkerier.


Smid dig i sofaen, og nyd en god bog, podcast, tv-serie eller en dejlig beroligende lur.


Når du er på et fly, bliver du bedt om først at tage din egen maske på, før du hjælper andre. Dette kan bruges som en metafor for alle aspekter af dit liv. Du skal passe på dig selv, før du kan tage dig af andre. Skab derfor et hjem, der hjælper dig med at lade op og prioritere dig selv.

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion