Interiør og boligindretning som vaser og spisebordsstole i peach fuzz, eller fersken farve

Peach Fuzz: Årets farve 2024

Pantones årets farve for 2024 er den trendy Peach Fuzz – en rolig og dæmpet nuance af sand og beige med tydelige undertoner af abrikos og selvfølgelig fersken. Farven tager udgangspunkt i den eksotiske og kraftige appelsinorange, men med et sart og mere elegant udtryk, hvilket gør den let at integrere i ethvert moderne hjem.

Peach Fuzz er en farve fyldt med ungdommelig glæde, varme og relevans. Som Executive Director af Pantone Colour-instituttet, Leatrice Eiseman, siger i afsløringen af deres 2024-farve: “I vores søgning efter en farve, der afspejler og repræsenterer vores længsel efter nærvær, valgte vi én, der udstråler varme og moderne elegance.” Hun nævner, at hun gerne ser, at der i 2024 er fokus på at stå tættere sammen og nyde de gode stunder i livet i hinandens selskab. Leatrice fortsætter: ”[Peach Fuzz] er en farve, der symboliserer empati og omsorg, samtidig med den ubesværet forbinder det ungdommelige med det tidløse.” 

Inkorporér Peach Fuzz med iøjnefaldende interiør

Ligesom med alle former for trends og farver, kan det være en god ide at tilføje farven via enkelte møbler og stykker interiør, og på den måde inkorporere farven i dit hjem. Tilføj små detaljer med farven, især iøjnefaldende dekorationer eller boligtekstiler som pyntepuder og plaider, der kan gøre dit hjem endnu mere komfortabelt. Hold øje med interiør i farver, der passer godt til Pantones Peach Fuzz såsom hvid, beige, sand, khaki samt dæmpede nuancer af rosa, pink og fersken. 

Sarte farver som beige, taupe, rosa og varme nuancer af hvid passer rigtig godt til Peach Fuzz, da farverne skaber en energisk kontrast til ferskenfarven, der sætter prikken over i’et.

Få mere inspiration til at indrette dit hjem i vores fulde sortiment indenfor interiør eller se vores udvalgte produkter i vores blogindlæg om indkøberens favoritter indenfor interiør og boligindretning

Udforsk mere

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave