MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50% PÅ INDENDØRSMØBLER

Konsolbord med puf, spejl og gulvlampe

5 tip til en ”vinter-make over”

Julen er en magisk tid, men når den først er ovre, er det godt, at den ikke kommer tilbage i næsten et år. At slippe af med duften af fyrrenåle og sætte den julenisse-røde på pause i de næste 10 måneder kan føles lige så magisk som guld og glimmer gør i begyndelsen af december.

Vi har samlet 5 nemme tip til ny-indrette dit hjem efter jul:

Kunstige planter på en væghylde i en stue


1. Kunstige planter skaber liv i dit hjem

Når juletræet er ude af døren (eller, hvis det er kunstigt træ, sat i kælderen indtil næste jul), kan du komme til at savne noget grønt i dit hjem. Kunstige planter er fremragende til at skabe liv i et livløst hjørne. Forestil dig væghylden på billedet ovenfor uden de kunstige planter. Lidt kedeligt, ikke? Kunstige planter har ikke brug for vand eller ny jord, men skaber alligevel en energisk atmosfære i dit hjem.

 

Bakke med vase, duftlys og make up i badeværelse


2. Forkæl dig selv og dit hjem på én gang

Efter en travl tid med mange forberedelser og arrangementer - og måske lidt for meget at spise - er det tid til at fokusere på dig selv igen. Få de gode vaner tilbage i dit liv og gør dit badeværelse til en lille oase med duftlys, vaser med kunstige blomster og afslappende musik.

Rullebord med vase, spejl og fyrfadsstage


3. Forny din boligindretning med farver

Elsker du de gyldne toner, der kendetegner julen? De er lette at bevare i din indretning uden den "julede" fornemmelse. Guld passer rigtig sammen med en støvet blå eller rød, og med sort og hvid. Det tilføjer glamour og en elegance, som du kan nuancere med andre farver og materialer såsom træ og understrege  med fx velour.

 

Bord dækket med dug, stofservietter, tallerkener, glas, vase og stearinlys


4. Brug lyse farver, når du dækker bord

De mørke vintermåneder tvinger dig til at få mest muligt ud af den smule lys, der er. Dæk bordet med en lys dug, matchende stofservietter, lysegrå tallerkener, elegante, lyserøde glas, en vase fuld af blomster og naturligvis stearinlys. Det vil gøre enhver middag til en oplevelse ud over selve måltidet.

Bord med vase og stearinlys, magasin og briller

 

5. (Gen-)brug den julepynt, der ikke er for ”julet”

Har du glemt at gemme lyskæderne og snekuglerne væk efter jul? Fortsæt bare med at bruge dem i din vinterindretning! Noget af det pynt, vi bruger til jul, kan også bruges efter jul. Det kan leve videre i januar og februar sammen med resten af din indretning og tilføje et strejf af magi.


Få flere tip til at slippe af med rod og til at fortrænge vintermørket med lys

Hvad er dine tricks til at forny din indretning? Fortæl os om dem i kommentarerne!

 

Udforsk mere

Inviter forårsvarmen indenfor i dit hjem

Praktisk indretning med kunstige planter

Den personlige billedvæg: Tips og idéer

Værtindegaver til påskefrokosten

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.