Dekorativ belysning giver en hyggelig stemning

Lyskæder, LED lysbånd og lamper på batteri kan bruges alle steder i indretningen. De kan eksempelvis bruges som dekoration eller til at skabe stemning når mørket falder på, og man ikke ønsker at have de store lamper tændt. Størstedelen af JYSKs dekorative belysning er til batteri, og er derfor lette at flytte rundt efter behov. Alle vores lyskæder og lamper er med LED-pærer. Hos JYSK finder du også en stjernehimmel projektor, som er utrolig populær til børneværelset. Se det brede udvalg og køb dit hyggelys hos JYSK.

Vær opmærksom på at batterier ikke medfølger, og at vores dekorative belysning er beregnet til indendørs brug. Ønsker du at skabe stemning i dit uderum kan du se udvalget af belysning til udendørs brug.

14 produkter
  14 produkter

  Inspiration til hygge med dekorative lyskilder

  Skab et hyggeligt rum hvor du og din familie nyder at være ved at bruge forskellige typer lamper i indretningen. Vores dekorative lamper egner sig især som hyggebelysning når mørket falder på.

  Lyskæder

  Dekorative lyskæder pynter næsten alle steder, f.eks. rundt om vinduer, dørkarme eller over sengen. En lyskæde er også et hit som vågelys og natlampe på børnenes værelse, eller som afdæmpet belysning på teenageværelset. De kan også bruges på alternative kreative måder. Pynt eksempelvis en dekorationsstige eller fremhæv dine store gulv potteplanter ved at placere en lyskæde heri eller brug den som en del af belysningen ved festlige lejligheder. I JYSKs sortiment finder du lyskæder med gennemsigtige pærer, helt små, diskrete pærer samt lyskæder med små kugler omkring pæren i enten hvid eller gråt/sort/hvidt polyester eller i bambus. Du finder både lyskæder med batteri, hvilket giver dig maximal fleksibilitet, og til elektrisk stik, og kommer i længderne 1,35 meter, 2 meter, 2,10 meter, 2,85 meter og op til 2,90 meter.

  Batterilamper

  Batteridrevne lamper er nemme at placere på reoler, hylder, vindueskarme osv. Vi har både batterilamper i hvid, beige og sort samt i bambus, så der er noget til enhver smag. Lamperne giver et dæmpet lys som gør dem ideelle til natlampe ved siden af sengen. Skal der ammes i løbet af natten er de også perfekte på babyværelset, så du og baby ikke vågner alt for meget. Idet de er batteridrevne er de også lette at flytte rundt efter behov.

  Lysbånd

  Lysbånd bruges lidt anderledes end lyskæder, da de monteres med det medfølgende dobbeltklæbende tape, og er ideelle til at skabe lys i en mørk krog, f.eks. under en hylde ved skrivebordet eller til at skabe et godt overblik over dit tøj i dit walk-in skab eller garderobeskab. Placér f.eks. et lysbånd rundt i kanten på indersiden af garderobeskabet. Et lysbånd kan også placeres rundt om et spejl, eller fungere godt som svagt nattelys, hvis du skal op om natten, ved at montere den i sengekanten eller under sengen. Hos JYSK finder du et LED lysbånd til elektrisk stik med skiftende lys i forskellige farver og tilhørende batteridrevet fjernbetjening – perfekt til børneværelset. Med en længde på 5 meter kan dette lysbånd nå langt omkring. Egner din overflade sig ikke til den dobbeltklæbende tape, følger der til dette LED-lysbånd også små ophængsbeslag med.

  Stjernehimmel projektor

  Disse mini projektorer er utrolig populære. De er især brugt til børneværelser, men skaber en utrolig fin stemning uanset hvilket rum, de bliver brugt i. Lampen sender et flot mønster ud på rummets vægge og loft, så det føles som om at man ligger under en stjernehimmel mens man falder i søvn. Med den medfølgende fjernbetjening kan du skifte mellem forskellige farver, blandt andet rød, grøn og blå. Lampen kan kører på strøm via det medfølgende USB-kabel. Fjernbetjeningen er til batterier.

  Lys og duft i hjemmet med en diffuser

  Er du vild med en kreativ kombination af lys, duft og æterisk olie? Så er vores diffuser med lys lige noget for dig. Diffuseren bruges med vand og æterisk olie for at give lys og sprede en opfriskende duft. Du kan bruge din favorit duftolie i diffuseren og samtidig nyde det hyggelige lys, som den skaber.