Flotte lyskæder, lysbokse og batterilamper

Dekorativ belysning som f. eks lyskæder, LED lysbånd, lysbokse og lamper på batteri kan bruges alle steder i indretningen. Det fylder ikke meget og kan flyttes rundt efter behov. Fælles for alle lyskilderne er, at de bidrager med hyggelig og afdæmpet belysning. Vores lyskæder i papir eller glas er med LED pærer og fås i forskellige farver og bruger enten batteri eller stik. Bemærk at batterier ikke medfølger til nogle af produkterne, og at vores dekorative belysning kun er beregnet til indendørs brug.

  Inspiration til Hygge med dekorative lyskilder

  Skab et hyggeligt rum hvor du og din familie nyder at være ved at bruge forskellige typer lamper i indretning. Vores dekorative lamper bruges især som hyggebelysning.

  Lyskæder
  Dekorative lyskæder er et hit som vågelys og natlampe på børnenes værelse, eller som afdæmpet belysning på teenageværelset. En lyskæde i sarte blå, grønne og rosa nuancer skaber den perfekte hyggebelysning. Pynt en dekorationsstige, fremhæv dine store gulv potteplanter ved at placere en lysekæde heri eller brug den som en del af belysningen ved festlige lejligheder.

  Batterilamper
  Batteridrevne lamper er nemme at placere på reoler, hylder, vindueskarme osv. Vi har både batterilamper i hvid, beige og rosa - så der er noget til enhver smag. Lamperne giver et dæmpet lys som gør dem ideelle til natlampe. Skal der ammes i løbet af natten er de også perfekte på babyværelset, så du og baby ikke vågner alt for meget.

  Lysbokse
  En lysboks med tekst kan pynte i alle hjemmets rum. Brug den til at skrive en sød lille hilsen til familien, som pynt på børneværelset, eller som en huskeseddel.

  Lysbånd
  Skab et godt overblik over dit tøj i dit walk-in eller garderobeskab ved at placere et lysbånd rundt i kanten på indersiden af skabet. Et lysbånd kan også placeres rundt om et spejl, eller fungere godt som svagt nattelys, hvis du skal op om natten, ved at montere den i sengekanten eller under sengen.

  Mulighederne er mange med vores dekorative belysning, og du har garanteret mange flere idéer selv.