Stort udvalg af solvogne til afslapning

En solseng er det optimale havemøbel til at ligge udenfor og slappe af. Læs en god bog med en kølig drink i hånden, eller læn dig tilbage med musik i ørene og nyd solens stråler under åben himmel. Er du på udkig efter en ny liggestol til haven? Med en solvogn fra JYSK kan du opnå optimal afslapning og glemme alt om stress og jag. Vi har mange forskellige solsenge i sort, grå og naturfarvet, og i forskellige materialer, så du finder helt sikkert én, der passer til din smag og dine behov. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud. 

  Solvognen der passer til dig og dine behov

  Der er mange valgmuligheder hos JYSK, når der skal investeres i ny solvogn – både med hensyn til materiale, farver og funktioner.

  Solsenge i forskellige materialer og farver

  Du kan vælge en solseng i vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit materiale som fx stål/plast eller polyrattan flet – så holder den sig pæn år efter år. Vi sælger også liggestole i bambus og hårdt træ, som oftest kræver lidt behandling med olie, med mindre man ønsker det mere rå look, som det får med tiden pga vejr og vind.

  Vores udvalg af farver er meget neutrale, og passer ind sammen med de fleste andre havemøbler. På den måde kan du nemt sammensætte din nye solvogn med et loungesæt og skabe en hyggelig krog til afslapning i haven eller på terrassen. Nogle af JYSKs solvogne er endda UV beskyttet, så farven ikke falmer.

  Vælg din nye liggestol efter funktion

  En solvogn er et godt alternativ til en positionsstol, da den også har flere funktioner. Ryglænet kan justeres på de fleste modeller, og giver god komfort, mens andre er sammenklappelig, så de er nemme at gemme væk hvis pladsen er trang som fx på en altan. Hvis du køber en solseng med hjul, har du mere fleksibilitet og kan flytte den rundt på terrassen eller i haven. 
  Hvis du vil sikre fuldendt komfort, kan en havehynde til din solseng være en god idé.

  Læs hvilke ting du skal overveje, når du køber havemøbler