Solvogne, solsenge og liggestole til afslapning

Solsenge og liggestole er optimale havemøbler til at ligge udenfor og slappe af. Med en solvogn fra JYSK kan du opnå optimal afslapning og glemme alt om stress og jag. Vælg en med hjul, som du kan flytte rundt på terrassen. Vi har mange forskellige solsenge i sort, grå og naturfarvet, og i forskellige materialer som aluminium, hårdt træ og polyrattan. Så du finder helt sikkert én, der passer til din smag og dine behov. Til nogle af vores solvogne medfølger en stor hynde. Du kan også vælge solvogne, der kan modstå alle typer vejr, og derfor kan de stå ude hele året. 

13 products
  13 products

  Solsenge i forskellige materialer og farver

  Du kan vælge en solseng i vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit materiale som fx stål/plast eller polyrattan flet – så holder den sig pæn år efter år. Vi sælger også liggestole i FSC® mærket hårdt træ, som oftest kræver lidt behandling med olie, med mindre man ønsker det mere rå look, som det får med tiden pga vejr og vind.

  Vores udvalg af farver er meget neutrale, og passer ind sammen med de fleste andre havemøbler. På den måde kan du nemt sammensætte din nye solvogn med et loungesæt og skabe en hyggelig krog til afslapning i haven eller på terrassen. Nogle af JYSKs solvogne er endda UV beskyttet, så farven ikke falmer.

  Vedligeholdelsesfri solvogn til alle vejrtyper - hele året rundt

  Vores "all-weather" solsenge kan, som navnet antyder, tåle al slags vejr. De består af hurtigttørrende skum,der ikke absorberer fugt. Betrækket er vandafvisende og UV beskyttet, hvilket forhindrer farven i at falme. Solvognen er nem at gøre rent, da det kun kræver pletrens med vand.

  Læs mere om vores all-weather loungemøbler

  Vælg din nye solstol efter funktion

  En solvogn er et godt alternativ til en positionsstol, da den også har flere funktioner. Vores solsenge kan justeres i op til 5 forskellige positioner. Ryglænet kan justeres på de fleste modeller, og giver god komfort, mens andre er sammenklappelig, så de er nemme at gemme væk hvis pladsen er trang som fx på en altan. Hvis du køber en solseng med hjul, har du mere fleksibilitet og kan flytte den rundt på terrassen eller i haven. Hvis du ikke har plads til en parasol, kan du med fordel vælge en solvogn / liggestol med indbygget solskærm, der er justerbar.
  Hvis du vil sikre fuldendt komfort, kan en havehynde til din solseng være en god idé. Bemærk at der medfølger en havehynde til enkelte solvogne.

  Læs hvilke ting du skal overveje, når du køber havemøbler