Havepavillon til hverdag og fest

En pavillion har mange anvendelsesmuligheder, som gør det lettere for dig at nyde sommeren i din have uanset vejret. Den kan give skygge imod solens stråler på en varm sommerdag, skjold mod en let regnbyge eller læ på en blæsende sommerdag. Når mørket falder på og aftenduggen falder, kan det være skønt at trække ind under pavillonens overdækning. Ved at vælge en foldepavillon eller en pavillon med aftageligt sidestykke og tag, kan du tilpasse brugen af din pavillon som du ønsker. Er dit behov at skabe læ for vinden, kan du overveje at benytte vores sidemarkise, som kan trækkes ud efter behov.

  En havepavillon giver mange muligheder 

  En pavillon er ideel, når du inviterer gæster eller skal holde havefest. Vejret er som bekendt svært at forudsige, men med en havepavillon bliver grillaftenen med vennerne ikke ødelagt, selvom en uforudset byge dukker op.

  Får du mange gæster, så invester i et solidt, vandtæt partytelt og skab et hyggeligt rum midt i din have. Hos JYSK finder du et stort udvalg af lanternersolcellelamper og havekrukker, så det er nemt at skabe en festlig stemning. 

  Få tips og tricks til at holde den perfekte havefest

  En pavillon er desuden god at have med på festival eller campingtur - evt som erstatning for et fortelt, eller som supplement. Så er der god plads til at alle kan sidde overdækket, hvis der kommer gæster.

  Pavilloner fra JYSK

  Vores havepavilloner består af en vandafvisende dug af polyester og et stålstel. Du kan købe tag eller sider separat til udvalgte modeller. 

  Mange af vores pavilloner er foldbare og kan nemt pakkes væk, når de ikke er i brug eller tages med på kør-selv ferien.