Havepavillon til hverdag og fest

En pavillon har mange anvendelsesmuligheder, som gør det lettere for dig at nyde sommeren i din have, uanset vejret. Den kan give skygge imod solens stråler på en varm sommerdag, skjold mod en let regnbyge eller brug en pavillon med sider til at skabe læ på en blæsende sommerdag. Når mørket falder på og aftenduggen falder, kan det være skønt at trække ind under pavillonens overdækning. Ved at vælge en pop up pavillon, som er nem at folde sammen og slå op, eller en pavillon med aftageligt sidestykke og tag, kan du få en fleksibel pavillon som let kan tilpasses til forskelligt brug. Er dit behov at skabe læ for vinden, kan du overveje i stedet at købe vores sidemarkise, som kan trækkes ud efter behov.

En havepavillon giver mange muligheder 

En pavillon er ideel, når du inviterer gæster eller skal holde havefest. Vejret er som bekendt svært at forudsige, men med en havepavillon bliver grillaftenen med vennerne ikke ødelagt, selvom en uforudset byge dukker op.

Får du mange gæster, kan du vælge at sætte flere pavilloner op i forlængelse af hinanden, og skabe et hyggeligt rum midt i din have. Hos JYSK finder du et stort udvalg af lamper og lanternersolcellelamper og havekrukker, så det er nemt at skabe en festlig stemning. 

Få tips og tricks til at holde den perfekte havefest.

En pop up pavillon er desuden god at have med på festival eller campingtur – evt. som erstatning for et fortelt, eller som supplement dertil. Så er der god plads til at alle kan sidde overdækket, hvis der kommer gæster.

Pavilloner fra JYSK

Vores havepavilloner består af en vandafvisende dug af polyester og et stålstel. Til nogle af vores pavilloner følger der sider og insektnet med ved køb, mens du til andre kan tilkøbe sider separat. Skulle uheldet være ude, og pavillonens tag går i stykker i vejr og vind, kan du til de fleste af vores pavilloner købe tag separat, så du ikke behøver købe helt ny pavillon.

Hos JYSK finder du pavilloner i flere størrelser. Vores pop up pavillon måler 2,7 x 2,7 meter, mens de øvrige pavilloner kommer i 3 x 3 meter og 3 x 4 meter.

Hvilken løsning skal du vælge til din have?

Det kan være svært at vælge rigtigt mellem pavilloner og andre løsninger.

  • En pop up pavillon er en foldbar pavillon, som er let at slå op og pille ned, og derfor oplagt til at tage med ud af huset, eller bruge i haven hvis dit behov for placering er meget skiftende.
  • En klassisk pavillon er mere statisk, lidt større og er oplagt til at lade indgå i havens indretning. Skal den placeres i enden af haven, f.eks. op af en hæk eller et hegn, kan det være unødvendigt med sider, eller være nok med én side.
  • Den luksuriøse pavillon kommer med fire sider, som kan trækkes fra eller lukkes. Denne type pavillon kommer også med indbygget insektnet, så du kan bevare luften og lyset, men holde dyr ude.
  • En sidemarkise er oplagt hvis du allerede har en form for overdække, f.eks. en parasol eller et halvtag på dit hus, eller hvis du ved at du ikke er ude, når det regner mere end hvad parasollen kan håndtere. Med en sidemarkise kan du skabe læ for vinden, som er en hyppig besøgende i den danske sommer.

Pavilloner kan bruges både i en krog ved huset eller frit placeret rundt i haven. Ønsker du en løsning, som monteres på huset, eller hvor overdækningen ikke er fremme hele tiden, kan du overveje en af vores markiser.