Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Luftmadras VELOUR B152xL203xH22

Varenummer: 4734100

Luftmadras VELOUR B152xL203xH22

  Pr. stk. 150,-
 
anmeldelse(r)

Materiale: Vinyl med blød overflade af velour Str.: B152 x L203 x H22 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse Bredde: 152 cm, Længde: 203 cm, Højde: 22 cm
Størrelse usamlet Bredde: 31 cm, Længde: 11 cm, Højde: 37 cm
Vægt 5 kg
Materiale Vinyl
Overflade materiale Velour

Alle kundeanmeldelser

 
103 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
02/08/2018

God komfort til prisen

God til prisen

By: Smørum Alder: 45-54 Køn: Kvinde
14/07/2017

defekt fra start

mit produkt var ikke brugbart. allerede fra første gang den skulle pustes op, forsvandt luften lige så hurtigt som dem kom ind... Jeg skal have den returneret igen!

By: Nakskov Alder: 35-44 Køn: Kvinde
18/04/2017

Luftmadras

Den er udmærket, larmer lidt når man vender sig. holder fint luft, og man ligger fint på den især med en lille topmadras ovenpå. Fin luftmadras til prisen.

By: Lyngby Alder: 15-24 Køn: Mand
16/04/2017

En rigtig god luftmadres

Luftmadras lever fuldt op til mine forventninger og servicen er også rigtig find. Levering var det der tog længets tid med, men inden for en fornuftig tidsinterval.

By: Randers SØ Alder: 55-64 Køn: Mand
16/04/2017

En rigtig god luftmadres

Luftmadras lever fuldt op til mine forventninger og servicen er også rigtig find. Levering var det der tog længets tid med, men inden for en fornuftig tidsinterval.

By: Randers SØ Alder: 55-64 Køn: Mand
20/11/2016

madras

kan ikke holde luft

By: 4340 Alder: 45-54 Køn: Mand
22/09/2016

Amazing

The mattress is strong enough to sleep 2 persons comfortably without problems. Great value for money!

By: Hellerup Alder: 25-34 Køn: Mand
19/07/2016

Perfekt til Festival og lign

God billig luftmadras, perfekt festival sæsonen

By: valby Alder: 25-34 Køn: Mand
30/06/2016

skønt

Det er super god kvalitet, kunne dog godt bruge at der var en tilhørende pumpe ´med

By: Aarup Alder: 15-24 Køn: Kvinde
20/06/2016

Fin til prisen

Kun prøvet en gang, men der fungerede den fint

By: Lyngby Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.