Liggeunderlag er perfekte til telttur og træning

Et liggeunderlag udgør et perfekt soveunderlag til overnatning i naturen. Om du sover i telt, shelter eller under åben himmel, så er et liggeunderlag den idelle løsning at vælge. Skal du eksempelvis vandre eller cykle med din oppakning, vejer et liggeunderlag simpelthen ingenting, og fylder minimalt i oppakningen. Vælg mellem det klassiske skumunderlag eller det mere luksuriøse selvoppustelige liggeunderlag.

JYSKs skumunderlag er også perfekt at bruge som træningsmåtte, og det er let at tage med, da der medfølger elastikker til at holde det sammen når det er sammenrullet.

Se JYSKs udvalg af liggeunderlag som er perfekte til overnatning med telt og sovepose.

Fordele ved at vælge et liggeunderlag

Skal du på cykeltur eller på eventyr med rygsækken, kan et liggeunderlag være at foretrække. Et liggeunderlag kommer med en række fordele.

  • De fylder minimalt, når de er pakket sammen, så de er utrolig nemme at have med omkring, uanset hvordan du skal komme til din destination.
  • Et liggeunderlaget vejer nærmest ingenting, hvilket gør at det også er velegnet til børn, som skal på tur med klassen, gymnastikholdet eller spejdergruppen.
  • Skal ikke pumpes op før brug. Et skumunderlag skal bare rulles ud, mens et selvoppusteligt liggeunderlag bare skal åbnes på ventilen, så lukker den selv luften ind. Når du er tilfreds, lukker du blot ventilen igen.
  • Et liggeunderlag, og særligt vores skumunderlag, er også trolig velegnet som yogamåtte.