Cafeborde og altanborde til hygge på terrassen

Når du kigger efter et havebord til en mindre altan, en lille terrasse eller til forhaven, er et cafebord utrolig velegnet. Mulighederne er mange, fordi et cafebord er lille og let at flytte rundt. Hos JYSK finder du både runde og firkantede cafeborde, altanborde på ben eller til montering på gelænderet og praktiske klapborde. Vores cafeborde kommer i slidstærke materialer som eksempelvis glas, stål, aluminium, hårdttræ, kunsttræ og polyrattan/flet. Mange af disse materialer er vedligeholdelsesfrie, så I kan bruge tiden på at slappe af. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud i JYSK. 

11 produkter
  11 produkter

  Et cafebord har mange brugsmuligheder

  En af de mange fordele ved at bruge cafeborde i indretningen af din have, er fleksibiliteten. 

  Den klassiske brug af et cafebord er som en spiseplads for 2-4 personer. Cafebordet kan dog bruges til rigtig mange ting, både til hverdag og fest. 

  • Stil det centralt og brug det som snackbord
  • Placer det for enden af havebordet for at forlænge bordet når der kommer gæster 
  • Placer det i et hjørne i haven for at skabe en hyggekrog. 

  Se også JYSKs store udvalg af havestole til dit cafebord, eller find et samlet cafesæt der passer til lige præcis din have. 

  Er pladsen trang?

  På nogle altaner er pladsen så trang, at man må tænke alternativt, for at udnytte pladsen optimalt. Her kan sammenklappelige borde og stole være den perfekte løsning, så du kan få fuldt udbytte af din altan. 

  Om bordet skal hænge på gelænderet, eller om det skal være på ben er en smagssag. Uanset dit ønske kan du finde løsningen hos JYSK. 

  Se tips til indretningen af den lille altan eller terrasse her.