Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

HAVEMØBELDAGE - SPAR 20-50%*
FRI FRAGT PÅ ONLINE ORDRER OVER 3.500 KR.
FÅ BUTIKKER ER LUKKEDE

LÆS SENESTE NYT
ANTEN og TOMMA gardiner

Tendenser i 2019: Ideer til dine vinduer

Dato:

Kategori: Gardiner

Tags: Færdigsyede gardiner, Gardiner

Har du prøvet at bladre boligmagasinerne igennem og blive inspireret af de fantastiske, stilfulde hjem - men har du svært ved at skabe den samme stemning derhjemme? Måske er det, fordi du har overset et af de områder, der får dit hjem til at virke både rummeligt, luksuriøst og stilfuldt: gardiner!

Gardiner kan "samle" et rum og skabe en bestemt atmosfære - uanset om du er til en luksuriøs hotel-stemning eller mere romantisk anlagt. Gardiner kan være funktionelle, dekorative eller begge dele. Brug dem til at matche din personlige stil.
 

Tunge tekstiler og lange gardiner

I lang tid har gardiner skullet være diskrete og minimalistiske – gå i ét med tapetet og ikke kræve opmærksomhed. Men det er slut nu! Den nyeste trend, når det kommer til moderne gardiner, gør dem til en synlig del af din indretning.

I denne sæson er tunge gardiner i stof som fx velour meget trendy. Et tungt gardin som det blå RUSKEN giver fylde til et rum og skaber en hyggelig og næsten overdådig atmosfære.


Tunge og voluminøse gardiner skaber bedre akustik i dit hjem. Især i en spisestue er gardiner i kraftigt stof praktiske, da de reducerer det støjniveau, der opstår, når familien er samlet og vender dagens oplevelser.

Luksuriøs hotel-atmosfære i dit hjem

En populær tendens i 2019 er at skabe en hotel-agtig atmosfære i dit eget private hjem. Det opnår du ved at bruge forskellige gardiner i flere lag. Kombinationen af et tungt, langt gardin og et gardin i et let materiale skaber et luksuriøst og stilfuldt look.

ALDRA curtain

Draper gardinerne på gulvet for at skabe den autentiske hotel-stemning. Du kan også bruge persienner og skabe et komplet look i tre lag. For eksempel kan du kombinere det grå ANTEN med TOMMA mørklægningsgardin i hvid i soveværelset.


Vores bedste tip til dig: Hvis du vil have lange, tunge gardiner men er bange for, at rummet bliver for mørkt, kan du bruge en gardinstang, der er længere end vinduets bredde. Det betyder at du kan trække gardinet fra, så det dækker væggen frem for vinduet. På den måde har du et gardin, der binder rummet sammen, og som stadig lukker lys ind.

Lys og luft er stadig trendy

Hvis tunge gardiner ikke passer til din smag, er en lettere version måske bedre egnet til dig. Gardiner i lette, tynde materialer er stadig moderne. Det er perfekt til stue-gardiner, da du kan bevare privatlivet ved at trække for – men du lukker ikke alt lyset ude. 


De luftige gardiner skaber et blødt udtryk og passer til alle værelser i dit hus. I soveværelset kan det være en god idé at supplere med mørklægningsgardiner, som vil holde alt lys ude. Det vil bidrage til at sikre en god nats søvn. Læs mere om hvilken påvirkning lys har på din søvn.

Har du brug for mere plads?

Du kan bruge gardiner til meget mere end at dække for sollys. Moderne gardiner kan skabe stil og atmosfære, og endda give følelsen af ekstra plads. Og ja, de kan hænge andre steder end ved vinduet.

Brug et gardin som rumdeler og skab et "rum i rummet" i løbet af et øjeblik - uden at det er en permanent løsning.

BOLMEN curtain

En rumdeler er en fantastisk måde at få mest muligt ud af den plads du har til rådighed, og et billigt alternativ til at etablere en rigtig væg. Når du bruger et gardin som rumdeler, kan du give et åbent rum en mere hyggelig stemning.

Se blogindlægget Inspiration til opdeling af rum for flere ideer. 


 

Annika Student Help
Helle

Hvad koster et lamelgardin ekstra med specialmål /gardinbus og montering

Louise

Hej Helle. Tak for din kommentar. Det koster kr. 199,- at få besøg af Gardinbussen, men hvis du bestiller gardiner fra Gardinbussen, fratrækkes pengene din ordre, så besøget af Gardinbussen bliver gratis. Prisen for lamelgardiner eller hvad du ellers vil bestille hos Gardinbussen, afhænger helt af mål, materialer osv. Du kan læse mere om Gardinbussen og hvad vi tilbyder her: 

https://ipaper.ipapercms.dk/JYSK/dk/curtain/jysk-curtain-catalogue/?_ga…

/Louise

Winnie Andersen

Hvilken løsning er der, hvis man har et par vinduer i special mål i bredden, men som også er ret lange. 160cm i længden. ?
Ønsker ikke alm gardin med stang

Louise

Hej Winnie. Tak for din kommentar. Vi kan anbefale dig at kontakte vores Gardinbus: https://jysk.dk/gardiner/gardiner-specialmal/gardinbus

De kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Gardinbussen koster kr. 199,- men du får også kr. 199,- i rabat, hvis du væger at bestille gardiner fra Gardinbussen, så besøget bliver gratis. /Louise

Birte

Jeg kan ikke trække mine lamel gardiner på plads

Louise

Hej Birte. Tak for din kommentar. Hvis du har afkortet dine lamelgardiner, kan det være, at de er blevet samlet forkert. Ellers kan du kontakte vores kundeservice på kundeservice@JYSK.com eller tlf.: 70808190 og få mere vejledning. /Louise  

Henriette

Er målene på jeres gardiner, når de er rynket pænt? Eller før?

Annika

Hej Henriette. Tak for din kommentar. Målene er før gardinerne bliver rynket. De dækker ca. halvdelen når de er rynket pænt. For de fleste af vores gardiner, som måler 140 cm i bredden, vil det så sige at de dækker 70 cm når de er rynket. /Annika

BENTE SAND

Hej
Vi har brug for et Rullegardin med mørklægning efter mål uden kædetræk til vores hoveddør. Hvordan bestiller man det uden at få besøg af gardinbussen?
mvh
Bente

Louise

Hej Bente. Tak for din kommentar. Du kan nemt selv "bygge" dit gardin her: https://gardiner.jysk.dk/konfigurator. Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du kontakte vores kundeservice på kundeservice@JYSK.com eller tlf.: 70 80 81 90. /Louise 

Edith

Mine Velour gardiner er kørt til genbrug, så jeg søger en afløser af dem.
Vinduet er 2 meter langt og jeg kunne godt tænke mig en gardinstang i lyst træ med træringe. Kan man få det ?

Louise

Hej Edith. Tak for din kommentar. Du kan se vores sortiment i gardinstænger og tilbehør her: https://jysk.dk/gardiner/gardinstaenger. Jeg håber, at du finder noget, du kan bruge. /Louise

Kommentarer