Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Glashylder med tallerkener og skåle hængende på væg ved siden af viskestykker og vase med kunstige blomster

Stilfuld indretning med organiske former i ny Nordic Mood kollektion

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Lyse farver er et centralt element i JYSKs nye Nordic Mood kollektion – perfekt til at byde de lysere og lunere tider velkommen. Kollektionen fokuserer på indretningselementer til køkkenet, men du kan nemt bruge nyhederne i din stue eller andre steder, hvor du har brug for et frisk pust i din indretning.

Hvorfor ikke byde foråret velkommen med vores eksklusive glashylde ROAR? Siderne er lavet i rillet glas, der smukt indfanger lyset på en måde, som fremhæver tingene som opbevares på hylderne.

Keramik skåle på glashylde

 
Dæk bordet med moderne og udtryksfuldt service

Eller hvad med at løfte dine desserter eller bage kreationer til et nyt niveau med vores skål og tallerken TORSTEN? Den naturlige overfalde vil komplementere og fremhæve dine gastronomisk færdigheder. Er du mere til et personligt udtryk, så kan en skål som GILBERT måske være mere passende. Den har en glaseret overflade, der gør hver enkel skål unik.

Få vores bedste tips til at fortrænge vintermørket med lys

Kollektionen byder også på den dekorative pyntepude FRESIA i gul eller rosa velour. Brug den i stuen eller soveværelset, hvor den vil tilføre et frisk pust af lys og lethed.

Gule og rosa velour pyntepuder formet som blomster


Med lidt snilde kan du nemt kombinere det praktiske med det smukke. Vores kurv THERMAN fås i gul, brun og grå og kan indeholde et utal af ting – plaider, strikketøj, gavepapir eller noget helt andet.

Kurve i brun, gul og grå

 
En høj vase med et elegant udtryk

Vores smukke lysegrønne glasvase SIVERT kan med fordeles fyldes med dekorative og holdbare kunstige blomster. Vores kunstige blomster DAGFINN vil tilføre et energisk og levende udtryk til dit køkken, din stue, spisestue - eller måske endda til dit badeværelse. Vores KAMELIA viskestykker i 100 % bomuld er også en del af kollektionen.

Køkkenvæg med hylder, viskestykker og en vase med kunstige blomster


Hele den nye Nordic Mood kollektion er lavet i farvenuancer, der komplementerer hinanden. Produkterne i den nye Nordic Mood-kollektion bliver præsenteret i et særligt område i vores butikker. Det understreger den røde tråd i designet og fremhæver, hvordan produkterne interagerer og supplerer hinanden, så du kan lade dig inspirere af samspillet imellem dem.

Alle varer i kollektionen er til salg i JYSKs butikker og på JYSK.dk senest fra 14. februar.


Mere om Nordic Mood

Fire gange om året håndplukker vores dygtige Indkøbere de produkter, der indgår i den næste Nordic Mood kollektion.