Sovesofaer med praktisk opbevaringsplads

Sovesofaer til både afslapning og opbevaring

En sovesofa med opbevaringsplads er et ideelt valg til mindre hjem, men kan også være et praktisk møbel til gæsteværelset eller på teenage- eller børneværelset. Det er de tre funktioner, som gør denne type møbel til en alsidig løsning, der passer ind i de fleste hjem. Læs her om JYSK’s 3 sovesofaer med opbevaringsplads: HAMPEN, MARSLEV og NORSMINDE:

En win-win kombination: lounge område og ekstra soveplads 

Med en sovesofa kan du nemt og hurtigt skabe et indbydende gæsteværelse til dine gæster. Opbevaringspladsen i sovesofaen giver dig mulighed for at opbevare sengetøjet imellem de forskellige besøg. Vores sovesofa HAMPEN er en praktisk 3-personers sofa, der let kan omdannes til en behagelig seng.

Ved at kombinere sofa og seng, bliver rummet meget nemmere at bruge på forskellige måder. Gæsteværelset bliver hermed mere end bare et sted at sove. Det bliver et sted, hvor dine gæster kan have et roligt og privat øjeblik under deres besøg. Udnyt værelset i tiden mellem gæsterne ved at bruge det som et ekstra legerum eller et dejligt roligt sted at læse en bog.

Dejlig både at ligge og sidde i

En sovesofa med opbevaringsplads passer perfekt ind på børne- eller teenageværelset. Unge mennesker har ofte mange venner på besøg, og her kommer sofa-funktionen til dens ret, da den kan bruges til at skabe et lounge område, hvor det er hyggeligt at underholde vennerne.

Sovesofa med plads til opbevaring

Med vores sovesofa MARSLEV får du en pladsbesparende sovesofa, der er komfortabel og stilfuld på samme tid.

Plads til hygge, afslapning og leg

NORSMINDE er en sovesofa i et moderne skandinavisk look, der får ethvert rum til fremstå moderne og stilfuldt - perfekt til studieboligen eller teenageværelset. En sovesofa er perfekt til hyggelige sleepovers og sene film- eller gaming aftener.

Sovesofa med opbevaring

Brug det skjulte opbevaringsrum til at opbevare de store ryghynder, når sovesofaen bruges som seng.

Det kniber ofte med opbevaringspladsen i små hjem, men frygt ikke der findes mange smarte opbevaringsløsninger. Læs her vores blogindlæg med 5 opbevaringsløsninger til små hjem.  

Udforsk mere

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Sengeguide

Sengeguide

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?