Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Julelandskab i en vindueskarm

Søde julelandskaber og julepynt

Dato:

Kategori: Jul

Tags: Juleshopping, Juletraditioner

Jul betyder hygge, en tid til at være sammen med familie og venner og holde traditioner i hævd. Der er mange traditionelle måder at nyde den smukkeste tid på året og udsmykke dit hus med julepynt og -lys. Men nogle gange har julen også brug for et muntert twist af sjov og lidt ballade. Giv julen en makeover med små, finurlige dekorationer, der giver lidt kant til din indretning. Du kan også hænge et par ting på juletræet, som overrasker dine gæster under dansen den 24. Giv dem lidt at smile af med noget helt nyt pynt mellem julekuglerne og hjerterne – fx vil familiens bil-nørd vil helt sikkert elske julepynten OLIVIN med den skinnende, røde retro-bil.


Få flere ideer til at gøre hjemmet jule-klart i vores nye Nordic Mood kollektion

Der er regnbuer på lamper, puder og sengelinned i utallige pigeværelser landet over. Men hvorfor stoppe der? Din datter vil elske regnbuer på juletræet sammen med MYSING julepapegøjen.


Søde julelandskaber

Du kan også tilføje et lille, legesygt juletwist til indretningen generelt. Hos JYSK elsker vi de små nisser, der danser om juletræet i ELBAIT-julelandskabet. Det har potentialet til at blive en af de ting, som dine børn vil huske for altid, tæt forbundet med den søde, men åh så lange ventetid inden jul.


På samme måde viser julelandskabet GALDER et eventyrlandskab med børn, der løber på skøjter på en lille sø uden for en slikbutik. Sæt GALDER på natbordet og nyd synet af de varme lys, der strømmer gennem vinduerne – og fald sødt i søvn …

 

Displaying 0 - 0 of 0


Hvordan bruger I utraditionel julepynt derhjemme? Fortæl os om jeres sjoveste og skøreste udsmykning i kommentarerne.