Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Skab en udendørs lounge med VEBBESTRUP

Skab udendørs luksus med et loungesæt

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havemøbler, Havekrukker, Lanterner, Loungesæt, Havestole

En udendørs lounge er den bedste måde, du kan skabe et luksuriøst udemiljø, hvor du kan slappe af og hygge dig med venner og familie. Når komforten er vigtig for dig, så er en udendørs lounge et MUST i din terrasseindretning. Læs med og bliv inspireret til, hvordan du kan forvandle din terrasse til det rene luksus.

Komfortabel udendørs sofa

Udendørs komfort er blevet populært i terrasseindretningen. Vi vil ikke længere nøjes med blot at have bløde luksuriøse møbler indenfor – vi vil også have dem på terrassen. Sofaen er nok det mest komfortable møbel, vi kan komme i tanke om til en udendørs lounge, derfor skal den selvfølgelig have plads på terrassen.

Skal der være god plads i din udendørs sofa, så vælg en rummelig hjørnesofa, der også egner sig godt til solbadning eller en middagslur i det fri. Sætter du et højt bord til din udendørs sofa, får du også en funktionel spiseplads i loungen.  


Tag stuen med udenfor!

De fleste forbinder stuen med hygge, komfort og luksus. Det er stedet, hvor vi virkelig kan slappe af. Den stemning kan du overføre til terrasseindretningen, når du laver en udendørs lounge med komfortable loungemøbler. Møblerne skal være udstyret med bløde kvalitetshynder, som gør dit udendørs ophold behageligt.  


Foruden en udendørs sofa indbyder gode lænestole også til afslapning. Her kan du slå dig ned med dit yndlings magasin, en god bog, dit strikkegrej, eller hvad du bedst slapper af med. Du kan understrege loungestemningen med en fodskammel, som du mageligt kan smække benene op på.

 

Komplet udendørs loungestemning

For at gøre den udendørs lounge komplet, skal der mere til end loungemøbler. Terrassens omgivelser er vigtige, da de kan supplere din terrasseindretning med en gennemført luksusstemning. 

Planter er flotte, og når de er velholdte oser det af overskud. Er du ikke typen, der interesserer sig for havearbejde, så vælg nogle taknemmelige grønne planter, som ikke kræver den store vedligeholdelse for at se pæne ud. Brug gerne store havekrukker i terrasseindretningen, da deres volumen bidrager til det luksuriøse udtryk. Hvis du nøjes med at lave bed i havekrukker, slipper du stort set også for at luge ukrudt.

 


Store lanterner en også en vigtig ingrediens i terrasseindretningen. Vælg nogle store, robuste lanterner, der kan stå på terrassegulvet – de vil styrke det eksklusive udtryk.  

 

Forlæng sommeraftenen

På varme sommeraftener kan vi ikke få nok af udelivet. Selv når duggen falder, vil vi gerne have mulighed for at være udenfor. Hvis vejret ikke ligefrem bidrager til sydlandsk stemning i din udendørs lounge, så er det en god ide at være forberedt med en terrasseindretning, som kan forlænge aftenen udendørs.

Et bålsted er eminent til at lune og samtidigt er det også hyggeligt at stirre ind i de varme gløder. En hyggefaktor ved bålstedet er også, at her kan du riste skumfiduser eller bage snobrød. Varme vamsede tæpper kan også forlænge timerne i den udendørs lounge. Sørg for at have nok tæpper, så ingen kommer til at fryse.

Et solsejl beskytter ikke blot mod solens stråler. Det tjener også som til at beskytte din udendørs lounge mod dug og kolde briser. Solsejlet kan tilmed give hulestemning i din udendørs lounge. Det giver en flot effekt, hvis du sætter 2-3 sejl op, som krydser en anelse hen over hinanden.