Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Belysning indenfor og udenfor i hyggelig gårdhave

Skab magi med en lysfest

Dato:

Tags: Jul, Belysning, Efterår, Vinter

Udendørs belysning passer ikke kun til sommerfester, men også til efterårets og vinterens sammenkomster.  Forestil dig at blive budt velkommen til en fest i en af de mørke, kolde måneder med glitrende, blinkende lys i haven, på altanen, ved indgangen og selvfølgelig i vinduerne. I den mørke sæson skaber belysning en magisk ramme for en magisk aften, og du kan bruge lys til at fejre jul, vintersolhverv eller bare et varmt venskab på en kold årstid.


Udendørs belysning bliver ofte forbundet med jul, men du kan faktisk bruge lyskæder i haven hele året rundt, og særligt når aftenerne bliver mørke, skaber lys glæde, varme og hygge. Mange mennesker oplever, at det er alt for mørkt, alt for mange måneder af året, men lys symboliserer håb og alt det gode i verden. Samtidig er belysning en af de nemmeste måder at skabe stemning i haven eller på altanen. Lanterner med stearinlyslyskæder og juletræer med LED-lys kan give haven en fortryllende atmosfære, og ved juletid kan små nisser bidrage med lidt sød mystik.


Inviter til en enestående vinterhavefest

Inviter venner og familie til en ekstraordinær oplevelse. Bed dine gæster om at medbringe en varm sweater og gør dit hjem klar til selskab – både inden- og udendørs.

Sørg for, at der er masser af varme plaider og skind til rådighed. Sæt gang i bålfadet og server varme drinks, så ingen fryser og din sammenkomst bliver mindeværdig. Glem ikke at lyse baren og buffetbord op med lanterner og lyskæder.

Få tips til en flot og sikker udendørs julebelysning

Når du samtidig kan se ind på en hyggelig stue oplyst af stearinlys og omvendt, se ud på de varme, glitrende lys i haven, har du nået dit mål.


Brug enhver undskyldning for ikke at tænde loftslyset. Tænd i stedet for stearinlys og små lamper i hjørnerne. En lyskæde i en vase, en krukke eller i en lanterne har en flot effekt.


Benyt dig af “lette” løsninger som fx et kunstigt (jule)træ, der allerede har lys på. Så behøver du ikke at bruge tid på selv at sno lyskæder på grenene. Eller overvej et træ som EILAT, der på enkel vis forestiller et sødt, lille juletræ.

Find flere ideer til efterårs- og juleindretningen i den nyeste Nordic Mood-kollektion 

Forskellige typer af lystræer har forskellige typer udtryk. Du kan få træer, der ser ægte ud, eller træer, der er tydeligt kunstige, men alligevel spreder et smukt lys. Brug dem til at skabe din egen lysfest i årets kolde og mørke måneder.

Displaying 0 - 0 of 0