Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Ny Nordic Mood-kollektion med puder, vase, plaid, blomsterpotte, stearinlys og pynteting

Ny Nordic Mood-kollektion byder foråret velkommen

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Pyntepuder, Plaid, Vaser, Stearinlys, Trends, Nordic Mood

Når vinteren har varet længe nok, er det tid til at byde foråret velkommen i vores hjem. JYSKs nye Nordic Mood-kollektion er fuld af friske farver og iøjnefaldende, kreative elementer til hjemmet og vil være tilgængelig online og i JYSK-butikkerne den 28. april.

Især farverne fersken og mint er fremherskende i den nye Nordic Mood-kollektion, ligesom i den boligtendens, som vi kalder "INSTA EMOTIONS", hvor spændende indretning og kreativitet også er i fokus.

"Vores nyeste Nordic Mood-kollektion byder lyset velkommen med farvestrålende og elegant dekoration, lækre tekstiler og iøjnefaldende farver, der kan give et visuelt løft til de forskellige kroge rundt om i  hjemmet,” siger Tina Nymann, der er Category Buyer i JYSK.

Se også Tinas andre favoritter inden for dekoration

Tag eksempelvis den nye VILLY LED batterilampe, der med sit behagelige lys elegant sætter den rette stemning -  både indenfor og ude i haven eller på altanen.

To LED batteri lamper på et sidebord


Hvorfor ikke give indretningen nyt liv med den holografiske TRULS pyramide, der med sit krystalglas skaber en unik farveeffekt. Især i kombination med PALLE-lysene, der kaster et levende skær gennem det flerfarvede røde, orange, lyserøde og grønne glas.

To stearinlys på et hjørnebord


Du kan tilføje lys og farver til selv det mørkeste hjørne af huset. Skab en hyggelig krog med den sommerlige plaid MAIGULL og den mønstrede pude TUSENFRYD.

Lænestol med plaid og pude i lyse farver


Fuldend din indretning med den skulpturelle vase MAGNUS, der med dens metalliske look og organiske former komplementerer enhver indretning.

To mini-vifter og en metalvase ved siden af en kunstig plante


Produkterne i den nye Nordic Mood-kollektion bliver præsenteret i et særligt område i vores butikker. Det understreger den røde tråd i designet og fremhæver, hvordan produkterne interagerer og supplerer hinanden, så du kan lade dig inspirere af samspillet imellem dem.


Alle produkter i kollektionen er til salg i online fra 15. april. Kollektionen vises i alle JYSK-butikker fra senest den 28. april.

Mere om Nordic Mood

Fire gange om året håndplukker vores dygtige Indkøbere de produkter, der indgår i den næste Nordic Mood-kollektion.