Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SPAR 20-50% PÅ ALLE INDENDØRSMØBLER I WEEKENDEN*

KØB NU
Nordic Mood kollektionen januar 2019

Nordic Mood: Varme farver og spændende formsprog

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Nordic Mood

Nogle gange kan det være ret udfordrende at gentænke indretningen i dit hjem. Hvis du mangler inspiration, så læs med her - vi har nemlig sammensat en helt ny Nordic Mood-kollektion til dig med produkter, der både passer sammen og er nemme at passe ind i indretningen i dit hjem.

Vi skruer lidt ned for farverne denne gang, og stræber efter et jordnært og varmt udtryk.

Brændte og brunlige nuancer skaber balance i den nye kollektion, der kommer til salg fra 30. januar og bliver udstillet i alle butikker fra 12. februar.

Forskellige nuancer kommer til syne i brugen af glas, metal og bløde tekstiler.


I kombination med de koldere materialer som cement, fx i BOSSE-lyset med statement, dannes rammen for et både varmt og skandinavisk udtryk.


Formsproget er i fokus, hvor især de organiske og runde former spiller en essentiel rolle i 2019.

Her har MANUS, som er et stående mobilt og dekorativt objekt, en unik evne til at tiltrække sig opmærksomhed i rummet uden at dominere.


De grønne planter bringer liv til de brændte nuancer, hvor de indbyder til forårsfornemmelser. Grønlige nuancer vil sammen med de andre facetter i kollektionen give et varmt, jordnært og skandinavisk udtryk til ethvert hjem og rum.

Produkterne i den nye Nordic Mood-kollektion bliver præsenteret i et særligt område i vores butikker. Det understreger den røde tråd i designet og fremhæver, hvordan produkterne interagerer og supplerer hinanden, så du kan lade dig inspirere af samspillet imellem dem.

Mere om Nordic Mood

Fire gange om året håndplukker vores dygtige Indkøbere de produkter, der indgår i den næste Nordic Mood-kollektion.

Nordic Mood-kollektionen er kun tilgængelig i en begrænset periode.