Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

KØB NU
Piedestal med pynteting og blomsterpotte i glas og sofa med plaid og pyntepupuder

MY SPACE: Indretning der skaber harmoni

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Vaser, Opbevaring, Pyntepuder, Plaid

Med tre nye trends fortsætter JYSK udviklingen af vores sortiment i foråret og sommeren 2020.

De tre nye trends hedder MY SPACE, MIDSOMMER og INSTA EMOTIONS. Af de tre handler MY SPACE om at finde tid til sig selv og sætte sig selv i fokus. Denne tendens omfavner glæden ved at være til og værdsætte de små øjeblikke i livet. Eksempelvis ved at nyde synet af ELVIN fyrfadsholderen og vasen SIVERT, der både matcher og supplerer hinanden.

Pynteting, fyrfadsholdere og vase med kunstig plante


Skab små scenerier, der fornøjer øjet, når du går forbi. Piedestalen PELLE er ideel til at vise dine foretrukne nipsting frem.

Piedestal med pynteting og blomsterpotte med kunstig plante


Det stigende fokus på enkelthed afspejles også i MY SPACE. Denne tendens handler om at rydde op i vores hjem og skabe plads til at trække vejret. Nøglen er praktiske opbevaringsløsninger. En nem måde at organisere dine ejendele på er at opbevare dem på hylder og i søde kurve som MALTE.

Reol med kurve og bøger


Når harmonien er til stede i dine omgivelser, er det lettere at opnå en indre følelse af ro. AKITA opbevaringsspanden er både pæn og praktisk. Den har låg, så støv og snavs ikke ender i strikketøjet, legetøjet eller hvad du ellers opbevarer i den. Hanken er praktisk, når du flytter dine ting rundt.

Opbevaringsspand med låg og hank på hylde i reol


Definerende materialer i denne tendens er træ som i UPTOWN-hjørnebordene, beton samt glas sammen med nye materialer som memory-skum og børstet krom.

To hjørneborde i sort med vase, duftlys og fyrfadsholder


I bløde og skulpturelle figurer vises geometriske mønstre. Det dekorative spejl EFFECT er et smukt eksempel. Det består af 5 separate dele, som du kan sætte sammen i den form, der bedst passer til dit behov.  

Væghylde i glas og spejl i 5 geometriske dele


Farverne i denne trend er inspireret af livet under vand. Mint er vigtig såvel som marineblå, som du ser den på LINNEA-plaiden. Kombinationen med grøn på DUNHAMMER pyntepuden er også meget karakteristisk.

Sofa med plaid og sofapuder


Vil du vide mere om de andre trends? Læs mere om INSTA EMOTIONS og MIDSOMMER.