Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

KØB NU
Bakke med skåle og krus og skærebræt. Lænestol med gulvlampe

MIDSOMMER: Boligindretning med en sommerlig stemning

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Spejle, Pyntepuder, Plaid

Med tre nye trends fortsætter vi i JYSK udviklingen af ​​vores sortiment i foråret og sommeren 2020. De tre nye trends hedder MIDSOMMER, MY SPACE og INSTA EMOTIONS.

Trenden MIDSOMMER handler om at fokusere: Mange af os drømmer om at tune ud af vores teknologi-afhængige liv og i stedet være til stede i øjeblikket. I stedet for at stirre på smartphones og tablets, ønsker mange at opleve nuet. Prøv at mætte dine sanser med duftlys som fx JENS og synet af den smukke HARRY vase. En enlig blomstergren understreger enkeltheden in denne tendens.

Vægspejl, lysestage, vase, duftlys og pynteting ved vindue


I øjeblikket orienterer mange mennesker sig mod det gode håndværk. Oplevelsen ved den langsomme og omhyggelige proces frem til et færdigt produkt får os til at fokusere på vores hobbies og interesser: Vi føler glæde og stolthed ved et færdigt stykke arbejde. De glaserede skåle TORSTEN og LAUKE har begge et håndlavet look, der komplementeres af skærebrættet KJELL i akacietræ.

Bord med skåle, tallerkenerkrus og skærebræt


I MIDSOMMER ser vi naturinspirerede mønstre, prints og enkle former som på urtepotten JOHN. Alt i alt skaber det håndlavede look referencer til fortiden.

Blomsterpotte med kunstig plante, lanterne, og kurv med rosa plaid foran et vindue


Formerne er enkle og uformelle og understreger et blødt, æstetisk look. Matte overflader og varme farver er også en del af denne trend. Du kan lade dig inspirere til at bruge den i din indretning af stuen - men glem ikke badeværelset, hvor vasketøjskurven EGIL og bænken SAUNTE passer perfekt ind. 

Vasketøjskurv og bænk med stearinlys i badeværelse. Kurv med håndklæder


MIDSOMMER-trendens farver er inspireret af en kombination af de gode gamle dage i 70'erne og den skandinaviske midsommer. Plaiden MAIGULL taler til de nostalgiske iblandt os. Den quiltede plaid med blomsterprintet minder os om en mere enkel tid - ligesom pyntepuden KUGLEASK.

Rattan lænestol i rattan med pyntepuder og plaid


Tendensen udforsker også de mættede, solide blokfarver med fokus på støvet terracotta og gul og på de vilde grønne toner, der skaber iøjnefaldende dekorativt tilbehør. THERMAN kurvene er et godt eksempel.

Fire kurve i forskellige farver


Vil du vide mere om de andre trends? Læs mere om INSTA EMOTIONS og MY SPACE.