Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
SCANDINAVIAN SENSE produkter til soveværelset

Luksus-tekstiler i soveværelset

Dato:

Kategori: Soveværelse

Tags: Sengesæt, Dyner, Hovedpuder

Onsdag aften. Det er midt på ugen, og weekenden synes stadig langt væk. Stablerne af vasketøj truer med at tippe hvert øjeblik, og du burde egentlig tage en svingom med støvsugeren. Hvis du har brug for en pause fra den grå hverdag, så prøv bare at skifte sengetøj - det kan nemlig bane vejen for en serie af spændende dagdrømme. Med det økologiske sengetøj fra SCANDINAVIAN SENSE er det let at forestille sig selv i et roligt og elegant hotelværelse med mørklægningsgardiner og en perfekt seng. Med en hel nats søvn og en lækker morgenbuffet forude.

Intet slår følelsen af at putte sig i sengetøj fra vores nye produktlinje SCANDINAVIAN SENSE.
 

 


De nedtonede farver og rolige mønstre inspirerer til at koble fra, slappe af og være til stede her og nu. Med et SCANDINAVIAN SENSE sengesæt i bomuldspercale kan du sove længe med stil. De fine, tætvævede bomuldstråde danner et udsøgt og utroligt blødt dyne- og pudebetræk med en mat finish.

Når du vælger SCANDINAVIAN SENSE, vælger du høj kvalitet, smukt design og respekt for natur og mennesker. SCANDINAVIAN SENSE tekstiler er designet med inspiration fra den skandinaviske natur og det enkle liv. Med den bløde, økologiske bomuld i neddæmpede farver og enkle mønstre er produktlinjen perfekt til at skabe en harmoni, fred og ro i dit hjem.

Sov ekstra godt

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, vil de eksklusive SCANDINAVIAN SENSE luksus dyner og -puder danne grundlag for en god nats søvn. Betrækket er i 100 % økologisk bomuld, og dyner og puder er fyldt med varme andedun. Dynen er findes i både normal og ekstra længde.

 

Mere om GOTS certificeret økologisk bomuld

Både sengetøj og betræk på dyne og pude i SCANDINAVIAN SENSE kollektionen er 100% certificeret økologisk bomuld. Vores nye produkter, der også tæller tekstiler til badeværelset, bærer mærket Global Organic Textile Standard (GOTS) og er fremstillet af bomuld, silke, linned eller uld, der dyrkes/opdrættes og forarbejdes økologisk. GOTS-certificeringen sikrer en reduceret miljøpåvirkning samt overholdelse af strenge miljømæssige og sociale kriterier under hele fremstillingsprocessen.

Alle SCANDINAVIAN SENSE tekstiler er certificeret i henhold til OEKO-TEX® Standard 100, som er verdens førende sundhedsmærke til tekstiler.
 

AYA bed linen

Se videoen om Scandinavian Sense-produkterne: