Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

VI FEJRER PRISFEST - SPAR OP TIL 60%

SHOP NU
Luftmadras med dyne og pude

Luftmadras, foldemadras eller gæsteseng?

Dato:

Kategori: Soveværelse

Tags: Gæsteovernatninger, Gæstesenge

Hvis du bor langt væk fra venner og familie, får du sikkert af og til overnattende gæster, så I har god tid til at hygge jer og sludre sammen. Gør gæsteværelset klar, og hvis du ikke har et, så indret et hjørne af stuen med en gæsteseng. Som den gæstfri vært kan du gøre lidt ekstra for at sikre dig, at dine gæster får en god nats søvn: Tag et kig på fordele og ulemper ved luftmadrasser, gæstesenge og foldemadrasser.

Luftmadrasser

Hvis du har brug for en madras til gæster, er en luftmadras en meget behagelig løsning. Der er modeller, der højdemæssigt ligner en rigtig seng, og de er nemme at opbevare i en forholdsvis lille taske. Nogle har en indbygget elektrisk pumpe, og det betyder at de hurtigt er pustet op og klar til brug. Andre modeller er mere basale og kræver, at du bruger en fodpumpe til at puste dem op. Et luftmadras i en ordentlig kvalitet bør kunne holde luften hele natten.

Displaying 0 - 0 of 0


Gæstesenge

Gæstesenge ligner lidt almindelige senge, men kan foldes på midten. De er funktionelle, bekvemme og kan være ganske behagelige, så dine gæster kan få en god nats søvn. Husk dog, at de ikke er designet til daglig brug. De er nemme at slå op og folde sammen, og nogle har hjul, så det er nemt at rulle dem på plads.

Før du køber, skal du kontrollere hvor stor sengen er i udfoldet tilstand. Hvis dine gæster er større end gennemsnittet, skal du sørge for, at sengen passer dem alligevel. Kontroller også hvor meget sengen fylder i sammenfoldet tilstand, så den passer i skabet, værelset eller hvor du planlægger at opbevare den, når den ikke er i brug.

Foldemadrasser

Foldmadrasser har normalt tre paneler, der foldes over hinanden. De er meget nemme at folde ud og folde sammen, og de er nemme at opbevare. For de fleste madrasser gælder det, det at jo tykkere de er, jo mere behagelige er de at sove på. Foldemadrasser også meget alsidige. Nogle modeller kan foldes til en lænestol og mange børn elsker at lege på dem og lave huler eller fort ud af dem.


Fordele og ulemper

Gæsteseng

For: Let at slå sammen og sætte i hjørnet hver morgen under opholdet
For: Har en god højde, så det er let at komme ned at ligge og op at stå
Imod: Optager meget plads, når den ikke er i brug
Imod: Primært tilgængelig som enkeltseng

Luftmadras

For: Kan gemmes væk i en taske, når den ikke er i brug
For: Tilgængelige som både enkeltseng og dobbeltseng
Imod: Upraktisk under opholdet, medmindre du lukker luften ud hver morgen
Imod: Nogle modeller kræver, at du pumper dem op med en fodpumpe

Foldemadras

For: Let at opbevare
For: Overkommelig pris
Imod: Mindre behagelig end luftmadras eller gæsteseng
Imod: Ligger på gulvet og kan svær at komme ned på og op fra

Sådan føler dine gæster sig velkomne

Hvis du vil gøre noget ekstra for dine gæster, så giv dem mulighed for at have lidt privatliv. Hvis du ikke har et separat gæsteværelse, kan du hænge lange gardiner omkring gæstesengen i et hjørne af stuen, så de har et "privat" rum. Husk også en lille taburet der kan tjene som et sengebord til mobiltelefon, pung og godnatlæsning.

Flere ideer til gæsteværelset